TeBe Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/458337,polskie-wojsko-zgubilo-na-poligonie-drona-jest-wart-ponad-100-tys-zl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ale jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jakby ktoś znalazł, to ja poproszę tylko o zdjęcia napędu. Reszta mnie nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 a mnie jednostki zasilającej ze 2 dni temu pisali jak UPS (jeżeli nie pomyliłem) przez pomyłkę wysłał prywatnemu odbiorcy amerykańskiego drona wartego chyba 400 tys. dolarów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 10% znaleźnego powinni dać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 10% znaleźnego powinni dać.. Dadzą znaleźne ......na pewno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Napęd to pewnie Emax 2822 a konstrukcja depron i temu tak szybko szukają bo im wstyd z czego zrobione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tak to jest jak się nie podpisze modelu z numerem kontaktowym i informacją że dla znalazcy nagroda :-D Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ciekaw jestem skąd oni wzięli cenę tego drona ... 100k to są groszki ... tyle to kosztują latające cele a nie drony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenar Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dziwne ze to nie ma gps... i nie mogą tego namierzyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kiedyś też zgubili. Najpierw bawili się w mieście A, potem pojechali do miasta B i pokazywali. Zapomnieli o przestawieniu RTH i dron zaginął gdzieś między miastem B a A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Portugalczycy nie lepsi: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 A jak by poczytali forum to by wiedzieli że pierwsze loty nad wysoką trawą a nie nad wodą !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ja słyszałem że są napędzane wodorem, (jestem ciekawy wyglądu tego) ale czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Mialem okazje ogladac go pare lat temu na zywo w Gliwicach - nic szczegolnego Fakt, ostro szedl do gory, na oko 60stopni minimum miał kąt wznoszenia, konkretna spawarka, ale główne elementy oparte o normalną elektronikę modelarską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Starsi modelarze znają model Elipsa konstrukcji Jaro Muller z Czech.To jest wypisz wymaluj Elipsa w większej skali. Mam Elipsę i same pozytywy o niej. Wznoszenie też 60 st ....Ale 100 tyś ? Ja swoją sprzedam za powiedzmy 40 000 zł. No bo mniejsza i nie taka szara. I Jeszcze nie zgubiła się. Moja Elipsa na czworokapuścian grochu. Jeszcze nie opanowałem technologii wodorowej.Wojskowi mają tą Hi Tec ale też pędzili wszystko ,także czołgi na czworokapuścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Koniec poszukiwań drona, którego "zgubili" PolacyWięcej na http://fakty.interia.pl/polska/news-koniec-poszukiwan-drona-ktorego-zgubili-polacy,nId,1423441?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Czyli jak ktoś znajdzie to może brać dla siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz.smolarek Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 "koszty poszukiwań zaczęły przewyższać wartość zaginionego samolotu" W jaki sposób można wydać na poszukiwania 100.000zł w 3 dni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 "koszty poszukiwań zaczęły przewyższać wartość zaginionego samolotu" W jaki sposób można wydać na poszukiwania 100.000zł w 3 dni?? Tak jak można wydać 1mln w burdelu w jedna noc ... w naszym drogim kraju ... drogim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi