robertus Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Okazuje się, że Multifight bazuje na Reflex XTR, który też ma wersje darmowe. Trzeba to tez obadać. http://simwerk.de/reflex-xtr-flugsimulator/de/Downloadcenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Było o tym w pierwszym poście Bazuje na Reflex XTR2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Zdążyłem zainstalować tego reflexa, bez interfejsu usb nie polatamy. Zostaje więc Multiflight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Sprawdziłem. Ten symulator również działa pod Windows 8.1. Polecam ten kabelek do Turnigy/Flysky. Nie mam z nim absolutnie żadnych problemów odXP do Win8.1 Sterowniki są w windows. Instaluje się jako joystick PPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Pod wpływem dobrego wrażenia skleciłem taki filmik. To dla tych co jeszcze nie zainstalowali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wiem jak wam ale mi dogfighterem łatwiej się lata w realu niż na tym symulatorze Ja właśnie na podstawie kilku minut prób w simie uznałem, że to raczej nie jest model, którego kupno powinienem rozważać :-) Podobnie jak Funjet zresztą. Szkoda, że nie ma jeszcze Tucana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jakby ktoś chciał zapytać czy można polatać na padzie dwujoystickowym... to da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Robercie, to co nagrałeś to darmowa wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Tak jest to wersja darmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dopiero teraz zauważyłem tytuł filmiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Za diabła nie mogę ustawić zakresu działania aparatury. Podłączyłem starego 0404, którego używam tylko do symulatorów. Maksymalne wychylenia to 35%. Nie można do końca wyłączyć silnika, modele reagują ospale. Lepiej się latało na klawiaturze. W ustawieniach jest tylko rewers kanałów i przypisanie ich do funkcji. Kalibracja nic nie zmienia. Trochę to rozczarowujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Najpierw kalibracja w windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajne dzisiaj trzeba będzie zainstalować i polatac Zaintalowałem na telefonie symulator darmowy Absolute RC Plane na telefon z androidem i jak mam chwilę w pracy to latam tak dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryha25 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Czy wie ktoś może, czemu w tym symulatorze nie działa ster kierunku? ( lewa gałka porusza sie tylko góra dół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mi działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Podstawowa zasada. Najpierw kalibracja joysticka w windows, potem przypisanie kanałów w symulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo30 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Sorry pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE... Czy te czerwone pasy to ma być efekt "oślepiającego słońca", czy to jakaś wada wersji demo? Czy w wersji zakupowej można uzbroić np.: Fun Cub'a w klapy,a Easy Star'a w lotki, no i czy grafika jest choć troszkę lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE... Czy te czerwone pasy to ma być efekt "oślepiającego słońca", czy to jakaś wada wersji demo? Czy w wersji zakupowej można uzbroić np.: Fun Cub'a w klapy,a Easy Star'a w lotki, no i czy grafika jest choć troszkę lepsza? Nie wolno latać nad głowami widzów. Takie rzeczy to się wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Stoi tam tylko jeden znudzony gostek i nasze samochody . A druga część pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi