polpakpol Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Poprostu mapa się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izonix Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam. Nie mogę znaleźć tego symulatora w sieci, mógłby ktoś z kolegów podać działający link? Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 http://www.multiplex-rc.de/en/service/downloads/software.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izonix Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzięki, Robertus. Wczoraj ten link nie chciał działać, był tylko >brak możliwości połączenia z serwerem<. Dziś poszło. Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam mały problem z tym symulatorem (oraz ClearView). Próbuję użyć jako kontroler aparaturę Spektrum Dx4e. Mam do niej interface USB->jack. System widzi urządzenie jako Input Device - "PxRC PhoenixRC USB Interface", ale niestety nie jako "game controller" czy jakoś tak. W symulatorze Phoenix RC śmiga wszystko bez problemu, więc domyślam się, że musi mieć zaszyte jakieś sterowniki. Podłączyłem na szybko pada od PS4 i urządzenie pojawia się w systemie jako Wireless Controller i działa od ręki. Czy da się jakoś oszukać system i zmienić kategorię mojego interface'u od Spektruma z nieznane urządzenie na game controller ? Może ktoś próbował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Koledzy, próbował ktoś może z Futabą? Posiadam model T7C i interfejs HID USB. Wystarcz podłączyć włączoną aparaturę poprzez kabel do komputera, odpalić program i tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jeśli aparatura będzie widoczna w kontrolerach gier jako jakiś pad lub joystick to w symulatorze tez będzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Tomzik Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ok, działa mam tylko problem ze skonfigurowanie gazu, nie mogę całkowicie zdjąć gazu i dodać maksymalnych obrotów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wykalibruj w windowsie a potem w symulatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Wyczytałem, że taki komunikat występuje, gdy mam nieodpowiednią kartę graficzną... Czy na tej, którą posiadam --- NIVIDIA GeForce GTX 650 Ti nie uruchomię symulatora? Miał ktoś podobny problem? Czy wchodzi w grę jedynie zakup innej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Wygląda jakbyś nie miał zainstalowanego directX. Ja mam starą Geforce 9600GT i hula bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Powinien działać bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mam DirectX 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zainstaluj nowy DX 9 powinno ruszyć http://www.microsoft.com/pl-pl/download/confirmation.aspx?id=34429 Sprawdź czy masz aktualne sterowniki karty graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 uruchom z pola uruchom dxdiag i zobacz co jest w zakładce ekran. Czy masz włączone opcje przyśpieszenie direct3d, directdraw? poczytaj tutaj: http://support.microsoft.com/kb/191660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dziękuję za odpowiedzi/pomoc! Okazało się, że wystarczyło zaktualizować sterowniki ze strony producenta karty graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ?????????????????? A co to za karta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45701-multiflight-dobry-darmowy-symulator/page-3&do=findComment&comment=551568 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 U mnie dziala na laptopie wystarczylo DX 9 zainstalowac, kiedys mialem symulator podpiety do Graupner MX 12 , ale nie wiem czy kabel znajde, gdzie taki moge kupic ewent.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 A ja powie tyle - dla mnie bardziej realistyczny jest fms to ewidentna reklama produktu (modeli) lata sie nimi (tymi z symulatora) tak latwo ze az nudno W dodatku wiekszosc trzeba wykupic. Brak mozliwosci zrobienia/dodania innych Az sie chce powiedziec - juz wszystko umiem teraz czas kupic model ich oczywiscie - bo fajnie lataja ! Slabo Na plus grafika i bezproblemowa autodetekcja kontrolera (wykrylo nawet moj DIY kabel nadajnik-usb). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi