Miałczek Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 daj jakieś foty ja już pomału kończę Gratulacje jaka rozpiętość i jaki silnik tam masz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Rozpiętość 1.75m silnik rcgf 26 cc . Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Po pierwszym oblocie będzie film i fotki ☺ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nasze LOGO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesh Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Widzę, że w maju będę mieć z kim latać☺ Będę od 7 do 16 maja z moim phoenix em wiec mam nadzieje, że znajdzie siè chwilka na wspólne latanie ☺ Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 witam jak pogoda dopisze to jasne że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Waga do lotu jakieś 5,9 kg Naklejki na modelik jak ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Rada nadzorcza lotniska Cigacice ma zaszczyt umożliwić ucieczkę z opiekuńczych szponów rodzin i zaprosić na zbiorowe mieszanie powietrza.Przewidywany start imprezy jutro pomiędzy śniadaniem a wieczornym drinkiem czyli około godz 13;00 w planie imprezy oprócz latania poszukiwanie wielkanocnego zająca i jajek z niespodzianką Z życzeniami zdrowych pogodnych i niekoniecznie mokrych świat ps. przy okazji oblatam piperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 pogoda piękna trochę wiało ale dało się latać niestety piperek zastrajkował i nie chciał polatać więc odlot się nie odbył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Kilka fotek ze świątecznego mieszania powietrza z Krgowej po więcej zapraszam do tematu na forum Kargowa Nowe Lotnisko lub na Facebooka Lotnisko Modelarskie Kargowa. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Witam ,tak jak obiecałem kilka zdięc z 2 maja CIGACICE.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dzięki Marcin za foty bardzo ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 nie ma sprawy a tu jeszcze inne... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 sobota 7.05.2016 zapraszamy od 10.00 do KARGOWEJ na wspólne latanie i grilowanie. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Dzięki za zaproszenie na pewno będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Zapraszamy na piknik modelarski na lotnisko w Cigacicach dnia 29.05.2016 więcej szczegółów podam niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Dzisiaj trochę pokosiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Sekcja modelarska Stowarzyszenia Regionu Cigacic serdecznie zaprasza na odlotowe otwarcie lotniska modelarskiego w Cigacicach, które odbędzie się 29 maja 2016 r. o godzinie 11.00. Gwarantowane niezapomniane wrażenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Czy mógłbyś podać jakieś współrzędne GPS lotniska? Opis dojazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 52.025275 , 15.605927 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 W uzupełnieniu informacji Tomka dot. usytuowania lotniska: Dojazd z kierunku Zielonej Góry - z Trasy Północnej należy jechać przez Zawadę i przed starym mostem w Cigacicach należy na wysokości Zakładu betoniarskiego skręcić w polną drogę w lewo (tu najlepiej wpisać w nawigację współrzędne podane przez Tomka). Jadąc z Sulechowa należy zgodnie z drogowskazami skierować się do Cigacic i tam po przejechaniu starego mostu, na wysokości zakładu betoniarskiego skręcić w prawo na drogę polną i dalej zgodnie ze współrzędnymi GPS (jadąc drogą gruntową skręcać cały czas w lewo aż zobaczycie lotnisko). Byłem tam kilka razy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi