Miałczek Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Dziś odwiedziłem lotnisko w Cigacicach - nawierzchnia lotniska super - wielkie słowa uznania Zbyszkowi i wszystkim którzy w tak doskonałym stanie utrzymują to lotnisko. Wykonałem kilka lotów swoim Sbachem - jestem pod wrażeniem. Zapowiadam się na niedzielę na otwarcie wraz z modelarzami ze Świebodzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 filmik z treningu na 2 dni przed oficjalnym otwarciem lotniska modelarskiego w Cigacicach https://youtu.be/FOVha5VFt10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam. Niezłe poletko! Mam parę pytań od strony technicznej. U nas w Rogoźnie też będziemy walczyć o lotnisko modelarskie. Powiedz mi czy macie w gminie zgłoszony legalnie klub/stowarzyszenie modelarskie, teren na którym jest lotnisko jest prywatny czy gminne? Dzierżawa na własny koszt czy jakiś fundusz regionalny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 parę zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Otwarcie letniska 29 maja o 18:54 · Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dziś pogoda super na loty modelem i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dzisiaj Jacek oblatał swój model szybowca i to było jego pierwsze latanie i nawet mu wyszło model cały .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Z przed tygodnia A to z dzisiaj pogoda super trzeba było wykorzystać puki jest , piperek dostał kołpaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sorki że w temacie waszym ale mam do sprzedania fajnego spalinowego su 31 https://m.facebook.com/groups/845491645505013?view=permalink&id=1022517737802402 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Piątek wieczorne loty pogoda super zero wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czyżby od 2 lipca nic się w Cigacicach nie działo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 latamy tylko nie robiłem zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 dzisiaj docierany był silnik w zlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dzisiaj pogoda super na loty zero wiatru aż żal było nie skorzystać Jacku dzięki za kółka spisują się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Zlin w całości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dzisiaj trochę wiało ale dało się polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam dzisiaj byłem w Poznaniu na Święta Lotnictwa 31 Baza Lotnictwa Taktycznego krzesiny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzisiaj pogoda super na loty kolega przygotowywał swój model na zawody model bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi