Modelarz 2123 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Taki oto model szykuje może poleci w przyszłym sezonie☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czy na lotnisku w Cigacicach da się teraz latać? Nam w Świebodzinie jakiś idiota zrujnował nawierzchnię - szukamy gdzie można by polatać modelami gdy będzie pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 No tak. Idiotów nie brakuje. U mnie przejechali kombajnem zbożowym. Wyrównałem. Teraz przejechali ciągnikiem. Wyrównam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam da się ja wczoraj latałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja dzisiaj polatałem, niestety z powodu porywistego wiatru tylko latawcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Lotnisko skoszone można latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Dobra robota.Trawa taka uschnięta? Czy zdjęcie troche przekłamuje kolorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Tam gdzie jest krutko to trochę uschnięta nie stety upały robią swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam, lata ktoś u nas jeszcze, bo ostatnio zawsze jak przyjeżdżam to pustka. Tylko trawa wykoszona więc chyba latacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Wczoraj byłem z kolegą ale wczesnie rano i dzisiaj też Latał piper 2,7m i szybowiec 2,5 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Czyli rozumiem ze rano mozna was spotkać ? Bo samemu nieswojo latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Wybieram się jutro po południu na świąteczne mieszanie powietrza, ktoś chętny żeby dołączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ładna pogoda wykorzystana???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Wczorajsze udane loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Nowa siatka na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 wyszło profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_IMAC Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Cześć. Pięknie tam macie. Nie byłem tam u Was od imprezy otwarcia. Trochę wstyd no ale cóż. Dajcie znać jak będziecie latać to wpadnę pokręcić z Wami beczki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Ostatnio pogoda dopisała i odwiedzili nas modelarze z Poznania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 fajne jety, widzę, że działo się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 W końcu można polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi