kaszalu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Muszę kupić kamerę - wszystko kręcone telefonem .... Stąd ta słaba jakość ! Ale bez przesady - TROCHĘ WIDAĆ !! Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez kaszalu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 ENDRIU - kamerę to ty masz i instrukcję też ... tylko uruchomić trzeba i będzie o niebo lepiej..... nie ociągaj się, a na razie nie najgorzej jest - BAW SIĘ DALEJ ... PRZYJEMNOŚCI ...... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RomanX Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 a jak się taka żaglówka zachowuje po utracie zasięgu lub zasilania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Racja Walduś - trzeba zamontować .... Roman - zazwyczaj łódka dryfuje z wiatrem do brzegu - dobrze wtedy być na zawietrznym, bo ci dopłynie pod nogi, a jak nie, to ponton lub wiosłówka skazana ! Ja pływałem prawie 2 godziny więc nie jest źle z tymi bateriami !!! Trzeba pod koniec pływania uważać na kontrolki napięcia i w odpowiednim momencie wziąć kurs na port !! Żona obiecała mi dobrą kamerkę , więc jest naaaaaadziejaaaaaa na odpowiednią jakość !!! Ale przeżycia żeglarskie bezcenne ( jeżeli chodzi o żeglowanie RC , bo "dużymi" po wielkiej wodzie też pływam ) !! !! Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez kaszalu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Kaziu ta nierdzewka srebrzanka faktycznie na dziobie by fajnie wyglądała dobry pomysł, muszę poszukać w necie gdzie to zdobyć ? nie wzoruje się na niczym taka moja twórczość, zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zobacz w Conradzie w Krakowie ( sklep internetowy). https://www.conrad.pl/p/stalowy-wal-modelcraft-2-x-500-mm-237213?searchTerm=stalowy%20wa%C5%82&searchType=suggest&searchSuggest=product Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Dzięki Andrzej właśnie sobie przypomniałem o tym sklepie : ) jak uważasz fi 2mm będzie ok czy nie za gruby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) Myślę że OK !! Nawet w skali 1:20 - 25 będzie z grubsza odpowiadał wymiarowo ! Ps. O kurcze - jubileusz - to 2000 post !! Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Marcin, wpadnij do mnie. Dam pręt spawalniczy kwasówki. Odmierz długość. Jutro podam średnicę. Dzisiaj woda w kanale była lepsza ale niski stan. R 3 popływał w basenie. W basenie do którego kilka dni temu wskoczył wytarzany w ziemi pies Drago. Od tego czasu nikt się w tym basenie nie kąpał. Mój smartfon robi bardzo dobre zdjęcia. Jestem zdziwiony. Andrzej, jak kamerka to najlepiej tą z prawdziwego zdarzenia. Nie jakieś kamerki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Kuter R3 fajnie wygląda ( w odróżnieniu od basenu ) !!! Ale Drago chociaż czysty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 ENDRIU Pływałeś po południu - zamieść co nakręciłeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Marcin średnica pręta 2,4 mm. Jak chcesz podam adres na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Po południu pływania już nie było, przyjechali na działkę goście i zajęliśmy się innymi atrakcjami ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Dzięki Kaziu za ofertę ale zanim napisałeś już zamówiłem w Conradzie, już do mnie jadą pręty, ale nie omieszkam wpaść tylko po okresie urlopowym podejrzeć warsztat Teraz muszę żonkę zawieść na wakacje do Kudowy więc pod koniec sierpnia odezwie się do Ciebie to umówimy się, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Marcin masz skrzynkę zapchaną albo coś innego. Nie można wysłać wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) "Od rana nam powiało, od rana dobry znak" jak mówią słowa szanty "Czterech Refów" , więc stawiamy żagle na "Odyseyu" i na wodę !! Popływałem dzisiaj ze dwie godzinki aż mnie przepędził deszcz i niski poziom baterii . Fajnie było !!! Po pływaniu jeszcze ciekawostka- pojawił się drugi amator żeglowania na sprzęcie "mikro" - sami zobaczcie !! Powierzchnia żagla prawie jak u mojego "Odyseya" !!! Filmy z obu "rejsów" za chwilę !! Jednostka żaglowo-pontonowa !! Teraz tylko w daleki rejs.... Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Film z pływania - słaby transfer na działce, długo się wgrywał ! Z powodu dużego zachmurzenia "szarość" tła nieba i wody ogranicza trochę widoczność jachciku - lepiej widać od 2 min. filmu na godzinie 12 ! Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Kaziu faktycznie skrzynka była zapchana, już wyczyszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Co roku przywoziłem 1 figurkę z nad morza. Uzbierała się mała kolekcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALDENGERD Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Kaziu - fajne figurki - zaokrętuj je ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi