szpieg Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam problem wyglada następująco mam asp 61 jest dotarty po 1,5 L paliwa miał nawet kiedyś lot i model poszedł w odstawke pare razy sobie go odpalalem próbowałem regulować az rozregulowalem Teraz czy jest to pełny gaz czy mały czy obroty średnie to tylko zdejmie grzałke natychmiast gasnie czasem kilka sekund dłużej. Na dodatek silnik jest tak ze z grzałką nie ma problemów nie gasnie przy gwałtowny,m daniu pełnego gazu małe obroty równo WSZYSKO ok nie ma problemu jak jest grzałka Prosze o pomoc bo mnie szlak trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 świeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Co świeca ? Słyszałem ze jak gasnie to jest zazimna a ja mam tam os max no8 wsadzone No czyli chyba jest dobra ? Nieznam sie na spalinach a chce polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Kol. Wojciech jest mocno oszczędny w słowach : świeca == świeca do wymiany, bo się skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Niekoniecznie świeca skoro działał pare razy. W moich w takim przypadku winna była zbyt bogata mieszanka. Wkręcanie igły przynosiło rezultaty. Oczywiście może to być i świeca ale skoro z grzałką działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Własnie wykrecilem świece i przykładam do grzałki i swieci na pomarańczowy kolor to chyba odpada Chyba jak świeci to Znaczy ze dobra ale nie wiem zobaczymy co Wojciech powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To że świeca świeci to dopiero połowa sukcesu ... jak podepniesz drut oporowy to tez może zaświecić ale na nim sinik nie pochodzi. Zużyta (nie przepalona) świeca tez będzie świecić jak psu cuśtam na wiosnę a silnik działać nie będzie. Wymień i sprawdź czy na nowej masz takie same objawy. Moim zdaniem 80% szansy ze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 No dobra a jaką świec teraz kupic no 8 czy inaA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 A3, os 6;7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jednak to nie świeca zapodam filmy z problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Jednak to nie świeca zapodam filmy z problemem no to dawaj, my tu czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Part 1 https://m.youtube.com/watch?v=QF8_K5MbAlY Następne za sekunde Part 2 https://m.youtube.com/watch?v=4Sd8YSZcN8k Part 3 sie ładuje A ja miałem na szczęście do pomocy 2 sąsiadów Part 3 chyba wyklucza świece https://m.youtube.com/watch?v=_k6Ku6NQn-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 To wygląda ewidentnie na świecę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Przytek a part 3 jak dla mnie wyklucza świece https://m.youtube.com/watch?v=_k6Ku6NQn-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wkręcałeś igłę składu mieszanki? Dla mnie on nie wchodzi na max obroty; gdy unosisz dziób to wyraźnie powinny wzrastać, a u ciebie w tej pozycji czy innej cały czas jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 No dobra ale to juz inna sprawa narazie chodzi o to zeby nie gasł po zdjeciu swiecy w sumie dzieje sie tak poniżej połowy przepustnicy A powyżej jak na wideo 2 i 3 chodzi bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Nie ma innej sprawy bo wszystko jest ze sobą powiązane. Mówiłem, że miałem podobnie jak u Ciebie ale po zdjęciu grzałki chwile chodził. Wystarczyło wkręcić igłę i silnik już nie gasł. Po dźwięku nie sądzę by silnik osiągał maksymalne obroty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Czyli co na pełny gaz mam go włączyć i wtedy skręcać ile?? do oporu czy ile wlezie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Przytek a part 3 jak dla mnie wyklucza świece https://m.youtube.com/watch?v=_k6Ku6NQn-k Norbert, wiele jest możliwości ale to jednak nadal wygląda na świecę Świece się wymienia nie tylko wtedy gdy się spalą czyli nie żarzą. Czasami np. tracą szczelność i też wio do kosza a tak ładnie żarzy . Film nr 3 też wskazuje właśnie na swiecę- przy wyższych obrotach świeca jeszcze daje radę ale przy niższych już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 A jakby tą śrubką tzn iglica wolnych obrotow pokręcił to moze by cos to dało co nie czy nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi