samolocik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To i ja się dorzucę jako głównie ogladacz pikników Moim zdaniem piknik jest udany dla aktywnych jego uczestników - modelarzy jeżeli dobrze sie na nim bawią i mają okazję do wymiany doświadczeń, a Ci co chcą polatać mają do tego okazję. Z punktu widzenia widzów zaproszonych na piknik poprzez plakaty i inne źródła informacji to co powinno odróżniać taki piknik od normalnego podglądania spotkań modelarzy to właśnie zapowiedzi lotów - takie pod publikę i porządek lotów. Oczywiście jeżeli zamierzeniem organizatorów jest popularyzacja naszego hobby. Czasami zapowiedzi się udają na piknikach, czasami nie ale moim zdaniem jest z tym na przestrzeni lat coraz lepiej więc myślę pozytywnie. Oczywiście przy dobrej pogodzie równie ważne jest stoisko z napojami chłodzącymi Generalnie inne oczekiwania mają uczestnicy a inne osoby oglądające. Jeżeli zapraszasz widzów to mniej to na względzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Świetna impreza, świetna organizacja nieźle wyszedłem z tym BURAKIEM hehehe miało być na wesoło coś to jest grunt to dobra zabawa a tu było po prostu genialnie. Do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majewski2 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 to i ja wrzucę kilka zdjęć i zdjęcie wykonane przez kolegę DarkaRG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
* Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na życzenie kolegi DarekRG i jednocześnie dla rozładowania zbyt napiętej dyskusji, która zmierza w kierunku urwiska, filmik ze Spitem na smyczy https://www.youtube.com/watch?v=GJ6NEreTAiw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 O, dziękuję za filmik. Z kolegą za rok planujemy coś ciekawszego. Oby nie zabrakło zapału, funduszy i czasu na przećwiczenie. Pewnie Split bedzie ciagał Summita I jeszcze filmik nakręcony przez lokalna telewizję: https://www.youtube.com/watch?v=GfSFp9jhiNc Jeee w końcu mój Explosion się załapał na jakieś kadry, już się zastanawiałem czy nie jest za bardzo paskudny, że na zadnym zdjęciu, filmie go nie widać i obrazek zadedykowany koledze Adasiowi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Moderowano przez Idfx dn. 13/08/2014 Przywołuję do porządku a sprawy prywatne załatwcie między Sobą na PW. Proponuję powrót do tematu. Chwilowo zamykam do posprzątania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kilka ujęć z Quadrocoptera https://www.youtube.com/watch?v=J8xCH3sSP5A&list=UUGwnVDELqVSjm1mWqX8TWgA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Prosimy o więcej! Niektórzy już odliczają czas do kolejnego mityngu;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 To jeszcze mały prezencik dla kolegów z Kraśnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 http://youtu.be/MYunz0epWGg Leszku, jak zrobić żeby zamiast linków otwierały się okienka z filmami w poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Leszku, jak zrobić żeby zamiast linków otwierały się okienka z filmami w poście? Po prostu skopiowałem adres URL filmu bezpośrednio do postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Nie wklejaj z youtu.be tylko wejdz w menadżera filmów i otwórz ten co chcesz wkleic. Skopiuj adres z górnej belki i wklej go tu usuwając uprzednio "s" z https:// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Coś Tomek namięszałeś w tym programie. Przecież Robert w sobotę latał jetem Wyklikane w telefonie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dokładnie, były loty jetem. Bardzo mnie zasmuciło stwierdzenie że "a tu niestety kto tylko się zarejestruje" może polecieć swoim małym modelem 3:50 min nagrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Stresss, tam pewnie nie jedna kamera w srudio stała Wyklikane w telefonie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Też mam taką nadzieję Właśnie to jest to coś, co sprawia że ta impreza ma swój klimat i jest tak wyjątkowa. Bo każdy po spełnieniu podstawowych wymogów może w niej wziąć udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_K Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Robert, latał jetem też w niedziele , pomimo dużej ilości siana na pasie startowym (to taka uwaga do organizatorów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Frączek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mała kolejna moja wpadka przez ciągłe załatwianie i jeżdżenie, nie zauważyłem że Robert latał nawet w niedzielę. Nikt mi nie powiedział o takich ważnych lotach. Były inne wpadki ale mniej ważne ale tez istotne. . Co do siana na lotnisku zawiniła pogoda deszczowa nie pozwoliła na odpowiedni czas wykosić trawy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jeszcze raz chciałem podziękować organizatorom za świetną imprezę Piknik wg mnie był świetny... staram się przyjeżdżać co rok, kupa śmiechu i miłych ludzi interesuje mnie jeszcze jedna kwestia... mianowicie szukam uwiecznionej sytuacji z toi toi-em podczas startu lotni niestety nic nie znalazłem ... ma ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dla mnie najlepsza impreza modelarska pod słońcem! Panie Tomaszu, proszę się nie przejmować. Nie ryzykuje wpadki tylko ten co nic nie robi. Rozumiem również trudy organizacyjne dla tego trzymam w kciuki aby za rok i w kolejnych latach nie zabrakło siły na organizacje kolejnych edycji Mityngu Modelarskiego w Kraśniku. A jak będzie taka potrzeba i rodzina pozwoli to z chęcią przybędę dzień wcześniej pomóc. Pozdrawiam i dziękuję za zorganizowanie wspaniale spędzonych dwóch dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi