Skocz do zawartości

Zaproszenie na XVI Ogólnopolski Mityng Modelarski RC Kraśnik 2014.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i ja się dorzucę jako głównie ogladacz pikników :D Moim zdaniem piknik jest udany dla aktywnych jego uczestników - modelarzy jeżeli dobrze sie na nim bawią i mają okazję do wymiany doświadczeń, a Ci co chcą polatać mają do tego okazję.

Z punktu widzenia widzów zaproszonych na piknik poprzez plakaty i inne źródła informacji to co powinno odróżniać taki piknik od normalnego podglądania spotkań modelarzy to właśnie zapowiedzi lotów - takie pod publikę i porządek lotów. Oczywiście jeżeli zamierzeniem organizatorów jest popularyzacja naszego hobby.

Czasami zapowiedzi się udają na piknikach, czasami nie ale moim zdaniem jest z tym na przestrzeni lat coraz lepiej więc myślę pozytywnie. Oczywiście przy dobrej pogodzie równie ważne jest stoisko z napojami chłodzącymi :rolleyes:

Generalnie inne oczekiwania mają uczestnicy a inne osoby oglądające. Jeżeli zapraszasz widzów to mniej to na względzie. 

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Świetna impreza, świetna organizacja nieźle wyszedłem z tym BURAKIEM hehehe miało być na wesoło coś to jest :D grunt to dobra zabawa a tu było po prostu genialnie.

Do zobaczenia za rok :D

Opublikowano

O, dziękuję za filmik. Z kolegą za rok planujemy coś ciekawszego. Oby nie zabrakło zapału, funduszy i czasu na przećwiczenie.

Pewnie Split bedzie ciagał Summita  :D

I jeszcze filmik nakręcony przez lokalna telewizję:

https://www.youtube.com/watch?v=GfSFp9jhiNc

Jeee w końcu mój Explosion się załapał na jakieś kadry, już się zastanawiałem czy nie jest za bardzo paskudny, że na zadnym zdjęciu, filmie go nie widać

i obrazek zadedykowany koledze Adasiowi:

DSC_8914_zps6c2ee147.jpg

Opublikowano

Moderowano przez Idfx dn. 13/08/2014

Przywołuję do porządku a sprawy prywatne załatwcie między Sobą na PW. Proponuję powrót do tematu.

Chwilowo zamykam do posprzątania.

Opublikowano

Nie wklejaj z youtu.be tylko wejdz w menadżera filmów i otwórz ten co chcesz wkleic. Skopiuj adres z górnej belki i wklej go tu usuwając uprzednio "s" z https://

Opublikowano

Coś Tomek namięszałeś w tym programie. Przecież Robert w sobotę latał jetem

Wyklikane w telefonie - wybaczcie błędy :)

Opublikowano

Dokładnie, były loty jetem. 

Bardzo mnie zasmuciło stwierdzenie że "a tu niestety kto tylko się zarejestruje" może polecieć swoim małym modelem :o  3:50 min nagrania. 

:(

Opublikowano

Też mam taką nadzieję ;) 

Właśnie to jest to coś, co sprawia że ta impreza ma swój klimat i jest tak wyjątkowa. Bo każdy po spełnieniu podstawowych wymogów może w niej wziąć udział. 

Opublikowano

Robert, latał jetem też w niedziele , pomimo dużej ilości siana na pasie startowym  :((to taka uwaga do organizatorów)

Opublikowano

Mała kolejna moja wpadka przez ciągłe załatwianie i jeżdżenie, nie zauważyłem że Robert latał nawet w niedzielę. Nikt mi nie powiedział o takich ważnych lotach. Były inne wpadki ale mniej ważne ale tez istotne.  :( . Co do siana na lotnisku zawiniła pogoda deszczowa nie pozwoliła na odpowiedni czas wykosić trawy. Pozdrawiam 

Opublikowano

Jeszcze raz chciałem podziękować organizatorom za świetną imprezę :) 

Piknik wg mnie był świetny... staram się przyjeżdżać co rok, kupa śmiechu i miłych ludzi :) interesuje mnie jeszcze jedna kwestia... mianowicie szukam uwiecznionej sytuacji z toi toi-em podczas startu lotni :) niestety nic nie znalazłem ... ma ktoś może? :P

Opublikowano

Dla mnie najlepsza impreza modelarska pod słońcem!

Panie Tomaszu, proszę się nie przejmować. Nie ryzykuje wpadki tylko ten co nic nie robi.

Rozumiem również trudy organizacyjne dla tego trzymam w kciuki aby za rok i w kolejnych latach nie zabrakło siły na organizacje kolejnych edycji Mityngu Modelarskiego w Kraśniku. A jak będzie taka potrzeba i rodzina pozwoli to z chęcią przybędę dzień wcześniej pomóc.

Pozdrawiam i dziękuję za zorganizowanie wspaniale spędzonych dwóch dni!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.