mgr Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dziś otrzymałem przesyłkę od Pana Adriana. Wycinany był laminat 1,5mm. Robota jest zrobiona perfekcyjnie. Przede wszystkim doskonały kontakt mailowy. Wymieniliśmy kilkanaście maili, odpowiedzi praktycznie natychmiastowe. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim Jego usługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus81 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Potrzebowałem wyciąć nowe żebra, gdzie szukać jak nie na forum pomocnej i pewnej osoby. Znalazłem Adriana i cóż mogę napisać Po kolei:kontakt mailowy natychmiastowy i bez żadnej ściemy - wzorowy! Szybko znaleźliśmy porozumienie, w tym co i jak mnie interesuje. Bez sensu było wysyłać do Adriana materiał, poprosiłem tylko żeby to była sklejka 3 mm ale taka lepsiejsza, więc przed rozpoczęciem prac wysłał do mnie linka, czy TEN materiał mi odpowiada, czy może coś zmienić. Dodatkowo dopytał się, o każdy szczegół. Tak było w ubiegłym tygodniu ... We wtorek po tygodniu od dnia ustalenia wszystkich szczegółów przyszła przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczone wszystkie elementy. Po rozpakowaniu znalazłem arkusz z doskonale zrobioną wycinanką. I rzeczywiście mogę potwierdzić słowa kolegów powyżej. Nie będę wstawiał zdjęć - kto jest zainteresowany mogę mu podesłać na priva. Dodam, że cięte żebra będą wykorzystane w skrzydle do projektu szybowca Pirat w skali 1/4. Jeśli chcecie mieć coś DOBRZE wycięte Adrian to zrobi, ŚWIETNA ROBOTA. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus81 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Polecam się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja również polecam współpracę z Adrianem. Wycinał mi ramki na serwomechanizmy i przykrywki z laminatu. Człowiek otwarty na współpracę solidnie podchodzący do sprawy i warty powierzenia prac związanych z obróbką CNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja właśnie dostałem (chyba już po raz czwarty) kolejny komplet wzmocnień do modelu... także dołączam się do kolegów !!! Pełna profeska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Czesc Adrian ! Tniesz jeszcze ? Pozdrawiam ; Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Może i jeszcze tnie, ale tego pewnie nie przeczyta bo ostatni raz zawitał na forum 4 lata temu. ? Napisz na PW co potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi