Johny88 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać Fajnie się ogląda takie foty. Ale fota Messera celująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dlatego najczęściej przebywamy poza miastem: klify, zbocza, łąki... Głupoty pitolicie. My poza Bydgoszczą mieszkamy. Fordon się zwie i jest piekne Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać Boś tak popier...ł że wycelować ciężko było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać Fajnie się ogląda takie foty. Ale fota Messera celująca Jooohny! Nie skojarzyłem na pikniku, że ty to ty . Miałem cię podpytać o Corsaira. Czemu nie przywiozłeś go ze sobą? A twój mustang piękny i pilot fachura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Hehe Jooohny! Nie skojarzyłem na pikniku, że ty to ty . Miałem cię podpytać o Corsaira. Czemu nie przywiozłeś go ze sobą? A twój mustang piękny i pilot fachura. Hehe dzięki, Corsair został w domu bo powyginały mi się bowdeny od chowanego podwozia. W ogóle pechowo ten wyjazd. Przy ładowaniu mojego FW 190 Padł mi włącznik i przestał ładować zapłon i to na samym pikniku:/ Za rok się lepiej przygotuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać Fajnie się ogląda takie foty. Ale fota Messera celująca Trzeba przyznać, że mimo silnego, bocznego wiatru przy lądowaniach lipy nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Trzeba przyznać, że mimo silnego, bocznego wiatru przy lądowaniach lipy nie było. Jak to mówią- kamieni wiatr nie rusza . Wg. mnie najładniej latający model na pikniku. Ocena od mojej żony celująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Pozdrawiam wszystkich piknik super wspaniała atmosfera a co do latających modeli bedzie to moja subiektywna ocena wyróżniał się zarówno na ziemi jak i w powietrzu TIGER MOTH ,porawne realistyczne loty doskonale dobrany napęd ogromne podobieństwo dynamiczne nic dodać nic ująć tylko podziwiać model i jego pilota . Muszą mi wybaczyć piloci wcześniej opisanych maszyn (Maszyny mysliwskie) ale w lotach i kunszcie pilotarzu nic nie było latały za szybko mało realistycznie nie wspomnę o podstawowych figurach myśliwskich zwrotach goryczy dopełnia podejście i samo lądowanie które najczęściej kończyło jakoś mało mysliwsko . Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wspaniałą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 http://lotniczapolska.pl/Piknik-Modelarski-Wilcze-Laski-podsumowanie,35174 BRAKUJE WYNIKÓW W PRECYZYJNYM LATANIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Racja, wspaniała relacja, ale co z wynikami w tej konkurencji. Warto ujawnić zwycięzców "Latania Precyzyjnego". Jako laureatowi, nie wypada mi samemu się chwalić. W końcu bardzo ciekawa konkurencja z uwagi na panujące podczas niej warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Przepraszam najmocniej. Oto wyniki konkurencji precyzyjnego latania: 1. Damian Bajer - Bydgoszcz 2. Krzysztof Cizio- Bydgoszcz 3. Michał Olewnik - Szczecin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 1. Damian Bajer Piotr przestaniesz tych z Bydgoszczy lubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A może to drugie imię? Albo trzecie? Książe jakiś czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Way fajny masz kapelusz Jak Adam Savage:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 1. Damian Bajer Piotr przestaniesz tych z Bydgoszczy lubić Przepraszam, już poprawiłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Przepraszam, już poprawiłem. Ale i tak powitanie Ci zgotujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Szanowni Koledzy i równie szanowne acz niestety nieliczne Koleżanki! Modelarze i Modelarki! J Miło mi poinformować, iż w bieżącym numerze (wrzesień 2014) „RC Przeglądu Modelarskiego” znajduje się bardzo obszerny reportaż z naszej imprezy. Wkrótce relacja z XII OGÓLNOPOLSKIEGO PIKNKU MODELARSKIEGO ukaże się również w „Modelarzu”. Zachęcam do lektury! Przypominam, ze gdyby pojawiły się problemy z otrzymywaniem w pocie czoła wywalczonych rocznych prenumerat to proszę o sygnał. Już moja w tym głowa aby rozwiązać takie sytuacje... Piszę tak na wszelki wypadek... Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czesc wszystkim co z wilczymi w 2015? Licze bardzo ze sie odbędą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jakie są i czy w ogóle są plany pikniku w Wilczych Laskach w tym roku? Grobowa cisza nie zapowiada niczego dobrego, ale może są jakieś nadzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Z tego co słyszałem to raczej sie nie odbędą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Potwierdzam, z uwzględnieniem słowa "raczej". Są szanse na imprezę alternatywną w tym roku. Info należy szukać na stronie RC Przeglądu (obecnie tylko na Fejsie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi