Skocz do zawartości

XII Ogólnopolski Piknik Modelarski - Wilcze Laski 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego najczęściej przebywamy poza miastem: klify, zbocza, łąki...  :lol:

Głupoty pitolicie.  My poza Bydgoszczą mieszkamy. Fordon się zwie i jest piekne  :D

Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać :P

Boś tak popier...ł że wycelować ciężko było ;)

• Lubię to 1
Opublikowano

Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać :P Fajnie się ogląda takie foty. Ale fota Messera celująca

Jooohny! Nie skojarzyłem na pikniku, że ty to ty :D . Miałem cię podpytać o Corsaira. Czemu nie przywiozłeś go ze sobą?

A twój mustang piękny i pilot fachura.

Opublikowano

Hehe 

Jooohny! Nie skojarzyłem na pikniku, że ty to ty :D . Miałem cię podpytać o Corsaira. Czemu nie przywiozłeś go ze sobą?

A twój mustang piękny i pilot fachura.

Hehe dzięki, Corsair został w domu bo powyginały mi się bowdeny od chowanego podwozia. W ogóle pechowo ten wyjazd. Przy ładowaniu mojego FW 190 Padł mi włącznik i przestał ładować zapłon i to na samym pikniku:/ Za rok się lepiej przygotuje ...

Opublikowano

Fotki superanckie. I dużo mojego Mustanga widać :P Fajnie się ogląda takie foty. Ale fota Messera celująca

Trzeba przyznać, że mimo silnego, bocznego wiatru przy lądowaniach lipy nie było.

Opublikowano

Trzeba przyznać, że mimo silnego, bocznego wiatru przy lądowaniach lipy nie było.

Jak to mówią- kamieni wiatr nie rusza ;) . Wg. mnie najładniej latający model na pikniku. Ocena od mojej żony celująca :)

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich piknik super wspaniała atmosfera a co do latających modeli bedzie to moja subiektywna ocena wyróżniał się zarówno na ziemi jak i w powietrzu TIGER MOTH ,porawne realistyczne loty doskonale dobrany napęd ogromne podobieństwo dynamiczne nic dodać nic ująć tylko podziwiać model i jego pilota .

Muszą mi wybaczyć piloci wcześniej opisanych maszyn (Maszyny mysliwskie) ale w lotach i kunszcie pilotarzu nic nie było latały za szybko mało realistycznie nie wspomnę o podstawowych figurach myśliwskich zwrotach goryczy dopełnia podejście i samo lądowanie które najczęściej kończyło jakoś mało mysliwsko .

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wspaniałą zabawę.

Opublikowano

Racja, wspaniała relacja, ale co z wynikami w tej konkurencji.

Warto ujawnić zwycięzców "Latania Precyzyjnego".

Jako laureatowi, nie wypada mi samemu się chwalić.

W końcu bardzo ciekawa konkurencja z uwagi na panujące podczas niej warunki.

Opublikowano

1. Damian Bajer

Piotr przestaniesz tych z Bydgoszczy lubić ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szanowni Koledzy i równie szanowne acz niestety nieliczne Koleżanki! Modelarze i Modelarki! J

Miło mi poinformować, iż w bieżącym numerze (wrzesień 2014) „RC Przeglądu Modelarskiego” znajduje się bardzo obszerny reportaż z naszej imprezy.

Wkrótce relacja z XII OGÓLNOPOLSKIEGO PIKNKU MODELARSKIEGO  ukaże się również w „Modelarzu”. Zachęcam do lektury!

Przypominam, ze gdyby pojawiły się problemy z otrzymywaniem  w pocie czoła wywalczonych rocznych prenumerat to proszę o sygnał. Już moja w tym głowa aby rozwiązać takie sytuacje... Piszę tak na wszelki wypadek...

Pozdrawiam Piotrek

• 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakie są i czy w ogóle są plany pikniku w Wilczych Laskach w tym roku? Grobowa cisza nie zapowiada niczego dobrego, ale może są jakieś nadzieje?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.