leszek-bart Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Czyli profilowane usterzenie to czysty zbytek w wykonaniu modeli przez PA , bo o ile Katana SebArtu lata wyśmienicie to ich Su 30 E to bajka . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Trudno stwierdzić. Pitts S1 w skali 1:1 też ma płaskie usterzenie i lata całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Addiction 3d z PA ma płaskie stateczniki i stery kierunku i wysokości, a lata super, jeden z najfajniej latających moich modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeżeli su wyszedł by w wadze do 1kg to obciążenie pow. wyniosło by 33g/dm2 czyli podobnie jak w małej Extrze, było by fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Obciążenie podobne, a model większy, fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 wszystko w dużej mierze zależy od wyposażenia i jego wagi jakie się wstawi do modelu oraz efektywności napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dostałem dziś wycenę cięcia. Jest okej. Odbyłem już wymianę maili z kolegą od CNC i kopyta zostaną wykonane frezarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Oby tylko pogoda dopisała i nie mroziła palców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dostałem dziś mail że Su jest wycięty. Ciekawy jestem jakości cięcia i materiału. Jak dostanę go w tym tygodniu to w weekend pokażę jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 fotki jak najbardziej mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Co prawda nie mam jeszcze wycinanki i raczej w tym tygodniu już nie dotrze ona do mnie ale za to mam kilka fotek z cięcia. Su wycina mi kolega z pfmrc Filip http://pfmrc.eu/index.php?/topic/49201-u-ci%C4%99cie-laserem-dla-modelarzy/ i za jego przyzwoleniem wrzucam fotki. Na zdjęciach wygląda obiecująco, mam nadzieję ze w realu będzie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtan Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 O kurcze.... mam nadzieję że będzie jakaś instrukcja montażowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Póki co to nie mam wycinanki i chyba nie zanosi się na to żebym w tym tygodniu ją miał a nawet jak ją dostanę to marne szanse na zrobienie z nią czegokolwiek bo zawalony jestem pracą.Jest jeszcze gorzej bo kroi mi się delegacja do Francji na kilka dni. Instrukcja pewnie powstanie ale próbny zestaw musi być najpierw sklejony i oblatany żeby można mówić o jakimkolwiek zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 no cóż Sławku... poczekamy,nie ma wyjścia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 slawku jeśli będziesz w okolicach paryza zapraszam z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dzięki za zaproszenie. Niestety ale Nicea i Cannes. Jeden człowiek wymodelował mi kabinę i wreszcie wygląda to jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Z wieści niedobrych- wycinanka nie dotarła jeszcze, z dobrych- zamówiłem frezowanie kopyta kabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Chyba czekania będzie więcej niż te 2 tygodnie, we wtorek jedziemy do Nicei i wracamy w niedzielę a w poniedziałek po Francji muszę być w Krakowie więc z czasem na modele będzie kulawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Sławku,myślę że taka przerwa i odpoczynek od modeli wyjdzie ci tylko na dobre a po dwóch tygodniach wrócisz z nową energią i chęcią do tworzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi