Skocz do zawartości

Su 29 elektro-1250mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno stwierdzić. Pitts S1 w skali 1:1 też ma płaskie usterzenie i lata  całkiem nieźle :)

Opublikowano

Jeżeli su wyszedł by w wadze do 1kg to obciążenie pow. wyniosło by 33g/dm2 czyli podobnie jak w małej Extrze, było by fajnie.

Opublikowano

Dostałem dziś wycenę cięcia. Jest okej. Odbyłem już wymianę maili z kolegą od CNC i kopyta zostaną wykonane frezarką.

Opublikowano

Dostałem dziś mail że Su jest wycięty. Ciekawy jestem jakości cięcia i materiału. Jak dostanę go w tym tygodniu to w weekend pokażę jakieś fotki.

Opublikowano

Póki co to nie mam wycinanki i chyba nie zanosi się na to żebym w tym tygodniu ją miał a nawet jak ją dostanę to marne szanse na zrobienie z nią czegokolwiek bo zawalony jestem pracą.Jest jeszcze gorzej bo kroi mi się delegacja do Francji na kilka dni. Instrukcja pewnie powstanie ale próbny zestaw musi być najpierw sklejony i oblatany żeby można mówić o jakimkolwiek zestawie.

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie. Niestety ale Nicea i Cannes.

Jeden człowiek wymodelował mi kabinę i wreszcie wygląda to jak trzeba.

Opublikowano

Z wieści niedobrych- wycinanka nie dotarła jeszcze, z dobrych- zamówiłem frezowanie kopyta kabiny.

Opublikowano

Chyba czekania będzie więcej niż te 2 tygodnie, we wtorek jedziemy do Nicei i wracamy w niedzielę a w poniedziałek po Francji muszę być w Krakowie więc z czasem na modele będzie kulawo.

Opublikowano

Sławku,myślę że taka przerwa i odpoczynek od modeli wyjdzie ci tylko na dobre a po dwóch tygodniach wrócisz z nową energią i chęcią do tworzenia... :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.