Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pewnie już słyszeliście o nowym rewelacyjnym produkcie - T-34/81. Z informacji na stronie i reklam w TV model wygląda OK ale czas trwania budowy i cena to już jak zwykle zdzierstwo; http://www.model-t34.pl/faqs.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Kontrpropozycja: http://allegro.pl/wroclaw-czolg-t-34-85-rudy-102-dym-asg-1-16-i4537527577.htmlhttp://allegro.pl/wroclaw-czolg-t-34-85-rudy-102-dym-asg-1-16-i4537527577.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Irek to jest T34-85 a nie 81 a po drugie ten typ nie miał numeru 102 to tylko wymysł filmowców WoT wszystko ci powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jeśli już to był to wymysł pana Janusza Przymanowskiego. To w książce był opisany najpierw T34 w wersji z działem 76.2 i z jednym włazem na wieży (model 1941?), dopiero drugi "Rudy" był typu 85. Filmowcy nie mieli wcale wersji 76 i w filmie obydwa wozy grała 85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 O matko, za całego trzeba dać 3500zł. Może poczekaj aż będzie w drugim obiegu, jak Spifire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jeśli już to był to wymysł pana Janusza Przymanowskiego. To w książce był opisany najpierw T34 w wersji z działem 76.2 i z jednym włazem na wieży (model 1941?), dopiero drugi "Rudy" był typu 85. Filmowcy nie mieli wcale wersji 76 i w filmie obydwa wozy grała 85. tak masz racje w sumie model z 41 roku jest diabelsko brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Oczywiście pomyliłem się - miałem napisać 85 zamiast 81. Ale wersje 76mm jak najbardziej były 0 z krótką lufą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 z jednym włazem wz 40 z dwoma wz42 z dwoma i odlewaną wieżą wz 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoh4n Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 było jakieś czasopismo tylko że z samolotem rc, widziałem w tv wczoraj ale za Chniy nazwy nie pamiętam, ciekawi mnie również jaka jego cena ? Tego samolotu jako gotowy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ten samolot to Spitfire w skali 1/10 De Agostini. Dziwne ale w reklamach TV wydaje się większy niż ten wcześniejszy w 1/9 czy też w 1/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 I jak poprzedni jest tak jakoś 3 razy za drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Kupiłem 1 numer T-34. Oczywiście nie będzę kupował kolejnych. W tym był wydawało mi się - precyzyjny mini wkrętak krzyżakowy i jeszcze coś co mnie zaciekawiło, a wyglądało jak szczelinomierz czy coś takiego. Po otwarciu okazało się, że to...pęseta nie najlepszej jakości ale przyda się. Była też podstawa wieży,4 mini śrubeczki, pokrywa włazu i jeszcze z pięć drobnych części. Jak za 4,99zł to nie najgorszy zakup . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 masz za to browarka mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Mała strata z browarkiem . Mama całe, życie pracowała w browarze na kierowniczych stanowiskach więc w domu jeśli było to tylko najlepsze piwo ale ja nigdy nie piłem i nie piję piwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 widze ze zle trafilem to co tera mozna w pl za 5 zyla zanabyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Kupiłem 1 numer T-34. Oczywiście nie będzę kupował kolejnych. W tym był wydawało mi się - precyzyjny mini wkrętak krzyżakowy i jeszcze coś co mnie zaciekawiło, a wyglądało jak szczelinomierz czy coś takiego. Po otwarciu okazało się, że to...pęseta nie najlepszej jakości ale przyda się. Była też podstawa wieży,4 mini śrubeczki, pokrywa włazu i jeszcze z pięć drobnych części. Jak za 4,99zł to nie najgorszy zakup . Jakby te śrubeczki pasowały do mocowania orczyka w serwie TGY 225 MG, to chętnie je odkupię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pierwsze nr są najlepsze podobno "Spitfire" było śmigło za 5 zł wiec koledzy kupili po kilka nr i mają zapas śmigieł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Też kupiłem to śmigło ale to straszny szajs. Kupują raczej dla kołpaka. Natomiast 2 nr czołgu też kupię bo będzie lufa armaty ,a to może się przydać kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi