Krzysztof Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 No cóż święta zbliżają sie wielkimi krokami więc Zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka oraz słonecznego i mokrego Śmingusa Dyngusa życzy Krzysztof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Ja także przyłączam się do życzeń Niech króliczek wielkanocny w koszyczku jakiś odbiorniczek nowy przyniesie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 ja także życze wszystkim miłych i POGODNYCH świąt oraz mokrego śmingusa dyngusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 ZDROWYCH JAJ PANOWIE, ZDROWYCH JAJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-==PEGAZ==- Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Co by się na tej pogodzie nie zakichały ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Ja również wam życzę smacznego jajka i jeszcze szczęśliwego nowego roku :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slawekmod Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Również życzę wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jano Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Pogodnych i zdrowych świąt oraz świeżego jajka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henio Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Motylasty zdrowych i wesołych jaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 jaj ze szkrzydelkami i smaolotow(nie tak delikatnych jak jaja )a pzredewszystkim..Smacznego jajka XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henryk S. Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Zdrowych,wesołych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, radosnego wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół, obfitości na świątecznym stole, smacznego jaja,mokrego dyngusu,pogody ducha oraz Wesołego Alleluja życzy Henryk S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 ja tez się dołączam do życzeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barlu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 No to i ja się dorzucam do życzeń i życzę udanych świąt spędzonych z rodziną, mokrego poniedziałku i wszystkiego najlepszego :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamr Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY!!!!. adamr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paniol2005 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Zdrowych,spokojnych i wesołych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deem Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Oblanego Jajka :wink: Wszystkim Życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.