Amat3ur Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Mogą doliczyć vat w Polsce ale to chybił trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jak sam wat to spoko nie będzie tego dużo dzięki Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam obiecane zdjęcia z prac, trochę ruszyło się do przodu jak przyszedł nadajnik. skrzydło po zamontowaniu lotki tu gotowe skrzydło z lotką i mechanizmem to już wychylenie lotki w elewacji do góry i w dół no i oczywiście montaż serv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ciekaw jestem czy jeszcze jakichs dodatkowych oplat niie bedzie. Ktos kupowal cos ze strony banggood? Robert chyba ty miales doczynienia z ta firma? Pisząc Robert, nie wiem do kogo to się odnosi Jeśli do mnie to nie miałem z banggood do czynienia Widzę, że prace trochę się posunęły przed wyjazdem na poligon. Zaczyna być widać samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pisząc Robert, nie wiem do kogo to się odnosi :lol: :lol: a jak masz na imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Aaaa no fakt, przecież Robertus ma na imię Stefan :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Aaaa no fakt, przecież Robertus ma na imię Stefan :) :) a nie zauwazyłeś drogi Robercie ze on do Robertusa pisze Robertus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Eee ... nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam panwie. Spokojnie pisalem do robertusa bo sadze ze mial doczynienia z ta firma. Ale faktycznie czasem do niego pisze robert a mam tutaj dwoch robertow. Robuk(robert) zrobilem dzis ster wysokosci i zakonczylem statecznik pionowy bo byl z dwoch czesci. Wzialem sie troche za prace jak przyszla aparatura chce sie latac. Na ten miesiac to chyba juz koniec z pracami nad modelem no ale co sie odwlecze to nie uciecze. Do niedzieli bede regularnie odwiedzal forum. Mam do ciebie pytanie robertuk jak jest realizowane zasilanie w try9xr przez balanser? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kupowałem w bangood i to jest tak jak z centrali HK czy innych sklepach spoza UE. Jeśli mała paczka to vatu prawdopodobnie nie będie, jeśli wieksza, powiedzmy powyżej 50$ to może przejść przez urząd celny na doliczenie vatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Dziekuję robertus o taka informacje mi chodziło pozdrawiam Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam wszystkich juz wróciłem od jutra zabieram się za model czekam jeszcze na odbiornik, zasilanie i silnik i będę konczył projekt. Zobaczymy czy to coś poleci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak z ciekawości, jaki silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 http://www.marvio-rc.pl/silnik-elektryczny-a1504-2900kv,3,56,2510 taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Prace nad modelem ruszyły do przodu przyszedl już silnik i regulator czekam jeszcze na odbiornik i zasilanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Silnik i cala reszta juz zamontowane w modelu, sprawdzone funkcjonuje prawidlowo teraz okleic kadlub i zamontowac podwozie a potem pierwszy lot. Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych i sledzacych moje poczynania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Tak to wygląda przed zabudową pozdrawiam wszystkich choć sądzę że piszę sam do siebie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Ile waży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Bardzo fajna gadzina i nie piszesz sam do siebie ,wszyscy tu są tylko przyczajeni . Ciekawe jak to latać bedzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekJ121 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Waga teraz bez obudowy to 115g sądzę że komplet do lotu jakieś 120g to chyba max bedzie. Mam trochę problemów z zamontowaniem lipola ale powinienem sobie dać z tym radę. Okleję kadłub oracoverem chyba no i koła trzeba jeszcze zrobić z jekiegoś styropianu... Robertus nie udało się osiągnąć proponowanej przez Ciebie wagi 100g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi