olsen1969 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 pogoda zapowiada sie super, wiec ja bede na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Elegancko! Fabian i Adam też potwierdzają. Liczę że ktoś jeszcze nas odwiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 W niedzielę z Marcinem planujemy pojechać na słonawy ktoś chętny to zapraszamy godzina jeszcze do ustalenia.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsen1969 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 chetnie przyjade polatac w koncu spalinami ? tylko patrzalem na pogode i ma niby byc deszcz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Robert nie zdążyłem do ciebie zadzwonić a ty już wiesz:) gdzieś widziałem pogodynke która mówiła że ma być słonecznie i 6km/h wiatr, tak ze tej ufam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jedna pogoda mówi o wietrze od 17 do 13 km/h a druga pogoda mówi o 6 km/h za to obie są zgodne co do braku opadów w niedziele. Im bliżej będzie niedzieli tym pewniejszą pogodę będziemy mieli, a w sobotę powinna być już pogoda na niedziele z takiej ciekawej apki na tel (UAV Forecast) pokazująca też wiatry na danych wysokościach, bo pogoda w tej apce aktualizowana jest na dzień bieżący i na dzień następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Spotkanie przenosimy na Logowiec na godzinę 11. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Żeby nie było że u nas wszyscy poszli na tamten świat. Dzieje się u nas i nie jest tak najgorszej;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Latamy prawie co weekend ale nie ma kto fotek pstrykać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Macie lotnisko przy DK 11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Obecnie lotnisko mamy kawałek od DK11 w stronę ryczywołu we wsi wiardunki, po dogadaniu się z właścicielem łąki mamy tam wykoszony pas około 50x10 metrów.Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Tak to wygląda https://maps.app.goo.gl/4XjiNtMJ82QdRFsVA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Teraz to widać w całej okazałości ! Piękne miejsce i idealny dojazd. Lotnisko tuż przy drodze - bajka. Ja do swojego lotniska (400m od drogi) dwukrotnie chciałem dojechać zimą po niedużych opadach śniegu, utknąłem po przejechaniu 50m i cudem wyjechałem o własnych siłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @ahaweto no ale jak pamiętam to murawę masz jak na polu golfowym! U nas taki minus że jest z Rogoźna ok 10km:/ ale przecież nikt nie jedzie na lotnisko na 15min;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Fajne jest to że jest was grupa takich miłośników latania. Ja mam 4km od domu piękne prywatne lotnisko na które mam nieograniczony wstęp , 800m pasa i z 50m szerokości , trawa zawsze przystrzyżona na 1,5cm. Do tego z 500m od domu Boisko 500m długości i ze 100m szerokości trawa zawsze przystrzyżona na 1,5cm. Do tego dom na wsi w którym obecnie nie mieszkam , ale koszę systematycznie działkę i tam całe lato jeden model stoi gotowy do lotu tak że nawet nie musze sie z modelem wozić, część podwórza to pas startowy 80m długości i średnio z 20-25m szerokości. I co z tego jak zawsze gdzie nie pojadę to jestem sam jak palec , no może prócz boiska bo tu dużo ludzi przychodzi jak latam i jest z kim chociaż pogadać. Ale latanie w samotności jest smutne i trwa max 2 godz i już się nie chce. Tak że nie ważna jakość miejscówki , nie ważne kto czym lata i nie ważny poziom umiejętności pilotażu. Ważne że jest was grupa i w grupie fajnie mija czas, ja wam tam trochę zazdroszczę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 @enter1978 ja latałem 6lat samemu zanim koledzy się dokoptowali. Takze wiem o czym mówisz. Ja także wychodzę z tego założenie że nie ważne czym, jak, ważne że chcesz latać! Czy latasz laminatem za kilka tysi, czy pianka za kilka stówek, nadal masz tą samą pasje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Dzień dobry w ten piękny dzień. Kto ma ochotę zapraszamy na 11.30 na wspólne, Niepodleglosciowe latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Trochę nas poniosło bo mgła dość gęsta, z widoczność w miarę, i do tego rączki marzły. Krótkie spotkanie ale zawsze to kilka min w powietrzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Coś tam się u nas dzieje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Widzę, że nowa flota się pojawiła ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi