yarecki61 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Końcówka filmu.......dobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Gabi! tak on jest znany z takich "fajnych" akcji , on lata tak jakoś beztrosko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kilka miesięcy temu zaciąłem się na tym filmie na kilka dni. Oglądałem w kółko. Gość ma już chyba kilka godzin nalatane:) Zawsze po czymś takim nachodzi mnie ochota na akrobata z krwi i kości. Jednak potem zawsze wygrywa szybowanie, nie wiem dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zdziwiłem się, ze tak bardzo dobrze szybuje ten akrobat.Prawie jak moje deprony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Koncówka mnie zabiła a właściwie wywołała uśmiech .... zachwytu:) niesamowity gość Sent from my iPhone using Tapatalkl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 :( Dostęp do tej witryny został zablokowany z przyczyn organizacyjnych. Technical Information (for support personnel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Bo w robocie to się pracuje a nie siedzi na Youtubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 piękne lądowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Przerażona buźka najlepsza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi