Skocz do zawartości

chłopaki jest tu na forum jakis informatyk pilne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zrób sobie bootowalną płytkę za pomocą nLite i do tego możesz od razu zintegrować sobie wszystkie niezbędne sterowniki + wklepać klucz produktu. 

Opublikowano

Nie chcesz nie pomagaj,ale pamietaj ze Ty kiedys tez mozesz jej potrzebowac.

Zrób sobie bootowalną płytkę za pomocą nLite i do tego możesz od razu zintegrować sobie wszystkie niezbędne sterowniki + wklepać klucz produktu. 

To chyba bedzie najlepszy pomysł dzieki jakos juz dam sobie rade,myslalem ze moze da sie to jakos z wiersza polecen ogarnac.

Opublikowano

Kiedyś cos takiego robiłem, Bootowalna płyta CD z dosem oraz katalog z instalką windowsa. Nie pytaj jak bo juz nie pamietam, ale był tutorial w internecie i jakiś fajny programik, którym to sie robiło banalnie prosto.

Opublikowano

Bo płyta musi być bootowalna, nie wystarczy wypalić danych na płytę. Dlatego min. Sugerował em zrobić boot ująć pen drive, po czym zrobić jego obraz i wypalić go na płytę, powinno działać

Opublikowano

w biosie mam boot cd robilem jedna i druga metoda z linku powyzej i kibel tyle ze moze problem tkwi w tym ze wypalałem to na płycie dvd ale ja wiem??Nie mialem CD

Opublikowano

jak masz dostep do starszego kompa, chyba pod win95 tez pojdzie, zrob "format a: /s" z wiersza polecen i bedziesz mial dysk startowy.

Opublikowano

A zrobiłeś jak wielokrotnie proponowałem ? Kiedyś zrobiłem taki manewr i obraz ISO z pen drive nagrywać na płytę. Oczywiście dane z obrazu a nie sam plik. Sporo jest darmowych programów które to robią

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.