AndyCopter Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wyłącznie dla "specjalistów" tudzież "ekspertów" http://olx.pl/oferta/10-000-zl-za-dzialajacy-model-CID4-ID6uarp.html#b05ad550dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja się znam tylko na zimnej fuzji. Nie łapię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Cóż , podobnie jest w generatorem wodoru do samochodów i oszczędzaniu na paliwie. To są nowinki i gadżety dla tych, którzy przespali podstawową edukację z matmy i fizyki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (...)dla tych, którzy przespali podstawową edukację z matmy i fizyki. Ci, którzy zrobili na tych prawach doktoraty i profesury będą swoich "praw fizycznych" bronili wszelkimi możliwymi sposobami. Doświadczyłem tego ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 A św. Pamięci prof. J.Maryniak mówił: Gdzie zaczyna się wiara w autorytety tam kończy się nauka.... Święte slowa Panie Profesorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Bo rzeczy niemożliwe do zrobienia, mogą zrobić tylko ci którzy nie mają o tym zielonego pojęcia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Osobiście to nawet podwoiłbym kwotę "do zapłaty", z chęcią ujżałbym działający model Jednak nie wykluczam, że tu na Forum znajdzie się magik-elektronik z "więdzą od wszystkiego", który przynajmniej słownie(albo tylko) udowodni że to ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Osobiście to nawet podwoiłbym kwotę "do zapłaty", z chęcią ujżałbym działający model 20000 pln to nadal za mało za "perpetum mobile". To warte by było miliardy. Gdyby było realne. A przecież nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 I co Panowie? Spiski, wszędzie spiski... Zimna fuzja - kicha, prąd "z niczego", pardon z rezonansu - kicha, silnik spalinowy na wodę - kicha, i wiele innych takich działających wynalazków i zero przełożenia na masowe wykorzystanie. To jak to jest? Może ktoś mnie oświeci, np. energią z niczego... Zimna fuzja ma się dobrze. Czy lobby paliwowemu zależy na nowych technologiach ? - odpowiedzmy sobie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Oczywiście że "im" zależy ........... żeby ich nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (...) Gdyby było realne. A przecież nie jest. Ciii... bo się wyda Zaczekajmy na wypowiedzi specjalistów tudzież ekspertów, z wiedzą "od wszystkiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Wszyscy wiemy jaka była epoka elektrycznych samochodów gdzie rząd blokował te pomysły, niszczyli dokumentacje. Ciekawe filmy na ten temat były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Proszę bardzo: http://youtu.be/skAePZGgpAA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja też poproszę Bo u mnie niestety prąd płynie w kółko tylko wtedy, jeśli odpowiednio szybko wyjmę wtyczkę listwy z gniazdka i wsadzę w jej gniazdko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Może komuś uda się zaadoptować rozwiązanie jako napęd do modeli ???? Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tutaj kolejna ciekawostka : O Kapanadze jest sporo na polskich forach, na youtube jest też gość który umieścił filmy z testów własnej konstrukcji. Osobiście juz nie wiem jak jest z energią w tym generatorze, raz jest wzmianka o energii z rezonansu, że niby nawet z ruchu obrotowego Ziemi się da ... za chwile jakieś myki, mało co pojmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (...)O Kapanadze jest sporo na polskich forach, na youtube jest też gość który umieścił filmy z testów własnej konstrukcji. Osobiście juz nie wiem jak jest z energią w tym generatorze, raz jest wzmianka o energii z rezonansu, że niby nawet z ruchu obrotowego Ziemi się da ... za chwile jakieś myki, mało co pojmuję. Nie przejmuj się, za chwilę - co jest całkiem prawdopodobne, znajdzie się Ktoś z wynalazkiem, do generowania energii siłą umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie przejmuj się, za chwilę - co jest całkiem prawdopodobne, znajdzie się Ktoś z wynalazkiem, do generowania energii siłą umysłu Ja już to odkryłem , jak się dobrze sprężę, to myśleniem potrafię poruszyć rękę, którą włączam prąd i wtedy nawet komputer działa i mogę pisać na forum... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nikt mi nie powie że to normalne, żeby maszyna latała w powietrzu !A po co mi żarówka, przecież mam świeczkę ! Mam kaszę! słoninę!i trochę spirytusu ,co więcej jest mi do życia potrzebne ?A na cholerę mi EPAR przecież to twór jakiegoś ? Panowie ktoś dawno temu ! chciał zamknąć już biuro patentowe, i jakoś się nie udało.Na necie jest pełno filmów w stylu, ja to potrafię spawać palcami , no i co z tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 2x2 jest 4. Kropka. Istnieje jednak grupa "dociekliwych naukowców", "niezależnych", bo "nieopłacanych przez korporacje" (czyt. "lepszych"), którzy próbują nas przekonać, że 2x2 jest 5. Ci nie przejmują się forsowanym w każdej książce faktem, że 2x2 jest jednak 4. Prowadzą swe niezależne "badania", które bez cienia wątpliwości, ich zdaniem, dowodzą, że 2x2 jest 5! Ci wspaniali, nieugięci tytani prawdy demaskują największe oszustwa współczesnego świata przy których wolna energia jest tylko skromnym epizodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi