Skocz do zawartości

SERWO HS 82 mg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga...!  Przed zamontowaniem i właczeniem zasilania sprawdzić poprawność ułożenia wychodzących przewodów...dolne denko przecieło moje kabelki nastapiło zwarcie...i  mam zapas trybów.. :D W drugim PODOBNIE..ale już nie dałem sie nabrać..DSCN1935.jpg

DSCN1937.jpg

DSCN1939.jpg
Opublikowano

Uwaga...!  Przed zamontowaniem i właczeniem zasilania sprawdzić poprawność ułożenia wychodzących przewodów...dolne denko przecieło moje kabelki nastapiło zwarcie...i  mam zapas trybów.. :D W drugim PODOBNIE..ale już nie dałem sie nabrać..DSCN1935.jpg

DSCN1937.jpg

DSCN1939.jpg

No to peszek . Ale czemu po kliknięciu na twoje zdjęcia widzę szereg laseczek/lalek ? Dmuchane ??

Opublikowano (edytowane)

Witajcie,

nieciekawie z tym serwem.....

Ja używam tylko Hitec'a i na razie (odpukać) wszystko OK. Załączam zdjecie kilku serw. Te zaznaczone miejsca to sposób wypószczenia kabla serwa. Rozkręciłem wczoraj to zaznaczone na czerwono - kable całe.

https://www.dropbox.com/s/p7lckh0p6u8amh7/2.png?dl=0

Początkowo myślałem, że w wyższych modelach jest gumka a w niżych nie, ale to raczej zmiana technologii. Wczoraj stałem sie posiadaczem     HS 5565MH https://www.servocity.com/html/hs-5565mh_servo.html

Określane jako wyższa półka i tej gumki też nie ma. Serwo działa (sprawdzone przez sprzedawcę przed zakupem) ale ma plombę, więc nie otworzę opakowania

Edytowane przez M.Ch.
Opublikowano

DSCN1937.jpg

DSCN1939.jpg

Dzień dobry,

rozumiem, że nie było plomby gwarancyjnej?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.