janegab Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Uwaga...! Przed zamontowaniem i właczeniem zasilania sprawdzić poprawność ułożenia wychodzących przewodów...dolne denko przecieło moje kabelki nastapiło zwarcie...i mam zapas trybów.. W drugim PODOBNIE..ale już nie dałem sie nabrać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ech. To co kupować? To już któryś z kolei przypadek na forum tej firmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 W którym miejscu to przecięcie bo nie widzę po zdjęciach? Na przewodach wychodzących z serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Uwaga...! Przed zamontowaniem i właczeniem zasilania sprawdzić poprawność ułożenia wychodzących przewodów...dolne denko przecieło moje kabelki nastapiło zwarcie...i mam zapas trybów.. W drugim PODOBNIE..ale już nie dałem sie nabrać.. No to peszek . Ale czemu po kliknięciu na twoje zdjęcia widzę szereg laseczek/lalek ? Dmuchane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Pewnie taki hosting. Google wrzuca reklamy według "zainteresowań", ale mi też się takie pokazały:) tak że taki portal Sprzedam komplet dźwigni SWB Hitec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie, nieciekawie z tym serwem..... Ja używam tylko Hitec'a i na razie (odpukać) wszystko OK. Załączam zdjecie kilku serw. Te zaznaczone miejsca to sposób wypószczenia kabla serwa. Rozkręciłem wczoraj to zaznaczone na czerwono - kable całe. https://www.dropbox.com/s/p7lckh0p6u8amh7/2.png?dl=0 Początkowo myślałem, że w wyższych modelach jest gumka a w niżych nie, ale to raczej zmiana technologii. Wczoraj stałem sie posiadaczem HS 5565MH https://www.servocity.com/html/hs-5565mh_servo.html Określane jako wyższa półka i tej gumki też nie ma. Serwo działa (sprawdzone przez sprzedawcę przed zakupem) ale ma plombę, więc nie otworzę opakowania Edytowane 25 Listopada 2014 przez M.Ch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Uwaga...! Przed zamontowaniem i właczeniem zasilania sprawdzić poprawność ułożenia wychodzących przewodów...dolne denko przecieło moje kabelki nastapiło zwarcie...i mam zapas trybów.. W drugim PODOBNIE..ale już nie dałem sie nabrać.. Dzień dobry, rozumiem, że nie było plomby gwarancyjnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi