robertus Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Oklej go papierem drukarkowym, będzie pancerny, ale też i cięższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zbyszku, dzięki za priv i wyczerpującą odpowiedz.Będę szukał tego materiału 2 i 3 m/m , może wtenczas wagowo wyjdzie dobrze bez powiększania. Robert, model ogólnie wytrzymuje tylko ten dziobek słaby!!!! , pomimo że już mocno nie "dzwonię" w ziemię.. Spróbuję Twojej metody ale tylko dziobu!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 To może sam nos zrób z kawałka EPP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Ładny ten model i jak widzę "sprawdzony w boju" - gratuluję. Odsyłacz z pierwszego postu mi się nie otwiera... Czy mógłbym poprosić o plany tej konstrukcji. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ja też jestem zainteresowany planami . Jeżeli to nie problem , proszę udostępnić... RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Poszły na priv !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olsen1969 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 fajna konsttrukcja i ladnie lata widze.... tez moglbym prosic plany... chetnie zbuduje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi