Marcin851 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Cuś im nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ale siara... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Rewers :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 to samo pomyślałem i tak samo wyglądał mój pierwszy start modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ale jesteście złośliwi kominiarka spadła mu na oczy i ten plusk na koniec.... bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ale mają "fachowców" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasz61 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Koledzy , to jest wersja podwodna drona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Toż to zwykły skywalker.... w dodatku rewers ma na sterze wysokości. Ale przynamnjiej woda zamortyzowała wysuszy się.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsik Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jeśli takim fachowcom sie to zdarza to od razu mi lepiej ) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Eeeeeehehehehehehehehe obśmiałem sie po pachy kiszka na cały świat o ile materiał nie został sfabrykowany :):) Sent from my iPhone using Tapatalkl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dobre Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No cóż kaDemu sie zdarza czyż nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobrze że to nie był test nowej rakiety lub pocisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 śmiesznie leciał z tym modelem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Proszę mi odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego w Polsce 14 latek z gimnazjum potrafi od zera zbudować za grosze i oblatać z POWODZENIEM latający model, a wyszkolony ,,pilot'' oblatujący drona za ładnych kilkadziesiąt tysięcy (nie wierze że mniej) robi takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bo każdy "młody" robi za swoje i bardziej szanuje. Kontrola przed startem i inne z czeklisty. Sprzedam komplet dźwigni SWB Hitec. WyTapatalkowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi