Pablo_433 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Blanik w malowaniu RED BUL rozpiętość 3,36 metra, pięknie wykonany model firmy SebArt model ten oglądałem od roku i wreszcie MIKOŁAJ dotarł .Kadłub jest z laminatu wzmacniany węglem ładnie polakierowany ,skrzydła drewniane całkowicie pokryte balsą-lotki i klapy -stery ogonowe podobnie- wszystko bezszczelinowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba123 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dasz namiar na tego Mikołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Lindiger Austria lub Schtaufenbiel w Berlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nic tylko pogratulować . Spory wór musiał mieć ten Mikołaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dziękuje Rafał ,ale widzisz jak wygląda karton ,na szczęście nic nie było uszkodzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Właśnie miałem pytać czy ta wyrwa to po kurierze czy tak nerwowo rozpakowywałeś ? Ważne że wszystko całe.To teraz pewnie czekasz na gwiazdkę i masz nadzieję znależć pod choinką wyposażenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Polecane serwa to DYMOND D260 MG lub SPEKTRUM A5040MG może znajde jakieś tańsze zamienniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dobry ten Mikołaj , też chce takiego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 jutro wkleje zdjęcia poskładanego "na sucho" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pawle ładny Mikołaj z dwie godziny temu oglądałem tu: http://www.modellhobby.de/Models/Modelplanes/Gliders/SEBART-Blanik-50-Red-Bull-3-32m-ARF.htm?shop=k_staufenb_e&SessionId=&a=article&ProdNr=18865300300&t=3&c=39&p=39 Mam nadzieje, że w przyszłym roku na jakimś pikniku będzie można popatrzeć na model z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Krzysiek polatamy na wiosne u kolegów w Złotowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A ja zrobiłem taką holówkę która sobie z nim poradzi... PIĘKNY!!! Gratuluję! Chyba wpadnę go na żywo zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Teraz zapowiedziane zdjęcia i gościnnie główny holownik wielkopolski kolega Bartek .Teraz po złożeniu, model oddaje swój urok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Proszę Cię abyś zmienił tytuł tematu na to co w nim się znajduje albo poprosił moderatora o przeniesienie go do hydeparku. P.S Piwnica to idealne miejsce do stwierdzenia, że ma się ogromny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Cos mam wrażenie że ta piwnica pod dachem jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak,jest to poddasze.Bo zdjęcia trzeba umieć oglądać.Przepiękny model tylko hangar trochę mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Niby skala 1/4,7 ale robi wrażenie wielkością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 P.S Piwnica to idealne miejsce do stwierdzenia, że ma się ogromny model No nie jest . Właśnie z czwartku na piątek naszemu koledze Wojtkowi ,właśnie w piwnicy złożył wizytę jakiś Mikołaj .Zabrał ze sobą cały ruchomy sprzęt modelarski. Nadajnik MC 24,silniki także wielocylindrowe, serwa itd. Uczulam kolegów na tzw okazje.i prezenty.Świętym to on nie był... Wojtkowi pozostały tylko wolnoloty bo balsy nie zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi