AndrzejC Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Drony-dwukrotnie-zagrozily-samolotom-pasazerskim,wid,17085774,wiadomosc.html I tak myślę, że jakby jednemu, czy drugiemu do du..y się dobrali za takie latanie, to dobrze by się stało. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nowy zawód - poszukiwacz i strącacz dronów. Siedzi sobie taki modelarz na lotnisku, jak się pojawi obiekt latający to wio pozwolenie od wieży na lot swoim, albo go strąca kamikaze albo śledzi i patrzy gdzie wyląduje a przy okazji wzywa policję w miejsce gdzie prawdopodobnie jest pilot. Fajna fucha. Przy okazji jak nic się nie dzieje to może ptaki odganiać. Jestem ciekawy kiedy w Polsce zacznie dochodzić do podobnych incydentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 To trzeba mieć siano w głowie żeby nad lotniskiem latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W Twoich ustach brzmi to conajmniej dziwnie http://youtu.be/_Mrq8hYUuXk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gdzie tu lotnisku bo nie czaję ? To był zlot, strefa lotnicza wydzielona dla nas modelarzy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Moralność Kalego jak widzę, strefa lotnicza nad budynkami, chyba wydzielona przez Ciebie? W 9 sekundzie zanurkowałeś, jakbyś był w strefie to nurkując bym widział pewnie trawę a nie dachy domów. To tak apropo's tego siana w głowie. U ciebie też go troche jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Przecież jasno napisałem... Niestety ja nie mam takiego prawy by sobie strefy wydzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Damian w strefie to może Ty byłeś, ale nie Twój model i kumpla, bo nikt normalny nie robi stref nad zabudowaniami. Od czasu do czasu pokazujesz swoje loty i lekko mówiąc nie są to loty odpowiedzialne. Ale nie jestem tu aby Cię uczyć, oby życie nie dało Ci lekcji jak komuś krzywdę zrobisz modelem. Po prostu w pierwszym moim poście zwróciłem uwagę, że dziwnie takie "pouczanie" brzmi z Twoich ust, bo też masz co nieco za uszami. I tyle. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Bo latać to trzeba umieć. I myśleć nad tym co się robi. Pewnie, że fajnie jest popatrzeć z góry na własny dom, ale przede wszystkim trzeba tak się bawić, żeby potem inni z naszego powodu nie płakali... http://wiadomosci.onet.pl/swiat/drony-zagrazaja-cywilnym-samolotom-nigdy-nie-bylo-tak-blisko-katastrofy/ntscs 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Niedługo będą karać za latanie. I to będzie koniec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 No i stateczki beda koledzy budować... I bardzo dobrze, bo więcej nas będzie. A tak na poważnie to przez głupotę paru , może się tak stać. Ale pocieszające jest jedno, ta głupota jest nie tylko nasza rodzima... Na świecie także zdarzają sie idioci, i może jest ich więcej jak naszych. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam porównanie od dziesięciu lat i jedyne co mogę wywnioskować i stwierdzić - U NAS NIE MA .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi