robroy67 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Iskra the best,Mig też niczego sobie.Fajne filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 najfajniejszy low pass iskry to moim zdaniem ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Racja ale jak to mówią szybowce i tak wymiatają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Cztery silniki lepiej dmuchają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Franciszek ,już to kiedyś pokazywałem to niektórzy stwierdzili że foto montaż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 He he może i fotomontaż ale jak się siedzi na pokładzie jachtu na Tybrze ,zaraz za lotniskiem Fiumicino,to tuż nad głową Jumbo odchodzą podczas startu w OSTRY zakręt na morze. Zobaczyć to ugięcie skrzydeł można chyba tylko tam . Ja w każdym razie zwątpiłem czy dobrze widzę .Nie przypuszczałem że mogą się tak uginać (powyżej kadłuba). Szkoda że nie udało mi się zrobić zdjęć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Stare znane ale nasze i nie trzeba daleko jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 fiiiiiu .. grubo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi