vaderjk Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ja nawet na 1300mAh mam mocno na przód środek ciężkości... Albo mi się wydaje.... 2200mAh by spokojnie weszło ale jak to wywazyc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zobaczcie co dziś spotkałem w powietrzu - widok z mojego quada 250... Jakiś Miguś był na patrolu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Film prosto z pieca Dziękuję Ci Wojtku za pomoc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Fajny filmik i fajnie się dziś razem latało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Jeszcze z 808 #16 v2 druga część "polowania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Przesunalem pakiet 1,3Ah 3s o prawie 5cm w stronę ogona ale środek ciężkości nie przesunął się daleko... Nie mogę uzyskać z tym pakietem 1cm od tych początków statecznikow pionowych... Dopiero jak zmienię pakiet na 1Ah 3s to wtedy tak jest .. Ale on jest słaby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 To przymocuj nakrętkę na ogonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Chciałem nie dodawać wagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ten MiG to jednak bardzo udana konstrukcja. Brawa dla Sławka i Marka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Przesunalem środek ciężkości na 1cm przed początkiem statecznika pionowego i wydaje mi się ze jest lepiej... Zastanawiam się czy jeszcze dalej nie sprawdzić. Ale tym razem latalem w bezwietrzną pogodę - więc może przez to tez było lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 kurcze ja takiej beczki nie moge zrobic, masz roznicowe wychylenie sterow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nie. To kwestia środka ciężkości. Gdy miałem bardziej z tyłu to latał równie dobrze ale beczki były z utratą wysokości. Po przesunięciu SC do przodu robi eleganckie beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Miguś ostatnio latał z "kompanem" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Poszedłem za radą Wojtka i wymieniłem silnik na AXN-2208-2150.Już od dłuższego czasu chodziłem koło niego jako zamiennik dla Emax cf2812.Jest szybszy i nie straszne mu są manewry pionowe, a przy tym zadowala się jeszcze normalną ilością prądu. Sprzedam Wam patent. Jako mocowania pod silnik użyłem kołka do montowania styropianu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 A tak lata mój : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 A tu rodzina pixeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Robert, mozesz mi na jakims zdjeciu narysowac dokladnie polozenie srodka ciezkosci jaki uzywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Około 3,5cm od krawędzi natarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 dzieki, musze zmusic to cudo do poprawnego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 U mnie jest tam gdzie się statecznik pionowy zaczyna. No prawie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi