robloz Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Macie jakiś sposób na wykonanie napisów na folii ? Będę niedługo oklejał model i nie mam pomysła na wykonanie białych napisów. Czarne to nie problem, choć też jest mały pod statecznikiem poziomym. Model spalinowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Biały to wycianany na ploterze i przeniesione przez folie transferową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szybki i stosunkowo tani sprawdzony sposób to kalkomania wodna. http://www.swiatmodeli.eu/pl/p/Papier-do-druku-kalkomanii-laser-bialy/1531 Papier taki można także wykonać samodzielnie, jak ktoś lubi ekstremalne modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z białym papierem to jest taki problem, że po wudrukowaniu trzeba dokładnie wycinać, bo tło jest białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z białym papierem to jest taki problem, że po wudrukowaniu trzeba dokładnie wycinać, bo tło jest białe Drukuje się z kolorem tła na który będzie naklejony taki biały napis lub emblemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 W agencji reklamy nie można gotowych napisów zamówić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja po prostu maluję wg szablonów . Wątek jakiś o tym jest tutaj -> http://pfmrc.eu/index.php?/topic/20627-zdobienie-modelu/?hl=folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Biały to wycianany na ploterze i przeniesione przez folie transferową Jak dla mnie najwygodniejszy sposób - napisy robię w Corel Draw, dowolna czcionka i rozmiar (czasem nawet i rysunek), zamieniam na krzywe, wybieram kolor foli i wysyłam zamówienie. Na drugi dzień literki na model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi