d.a.r.o. Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Prawdopodobnie po tym, że 18A może być zasilany już z 2S, a tutaj zaczyna się od 4S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 To akurat rozumiem :mrgreen: a po czym wnosisz, że pomyłkowo wpisali 18A, a nie 50A :?: :mrgreen: Tower Pro MAG-8 N50A OPTO i na zdjęciu też jest 50A ale to TYLKO sugestie - żeby nie było na mnie jak przyślą 18 A :devil: :crazy: Prawdopodobnie po tym, że 18A może być zasilany już z 2S, a tutaj zaczyna się od 4S. Ale w tym przypadku chodzi o odcięcie - pracować będzie ale rozładuje LiPolka do "0" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 O zasilanie też Wyżej jest napisane: "Ilość ogniw: LIPO 4-6, NIMH/Nicd 12-18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam zamawiałem w tym sklepie kilka razy , każde zamówienie zawierało kilka pozycji(elektronika, akcesoria do budowy ) za każdym razem dostawa kurierem następnego dnia od zamówienia bez tel sprawdzania dostępności 100% zgodności dostawy z zamówieniem oczywiście rozumiem że pomyłki się zdarzają nie mylą się ci co nic nie robią ale określenia typu "Ten sklep to było bagno, jest i pewnie już tak zostanie" to delikatnie mówiąc przegięcie ..... Ja też prowadzę działalność usługi i sprzedaż w br. motoryzacyjnej i wiem że każdy błąd i pomyłkę idzie wyjaśnić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Moje zamówienie zożone wczoraj , a dziś paczka wysłana = odbiorę jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A moje zamówione w środę, w czwartek o 14 odebrane. Towar ok, obyło się bez żadnych problemów. To już któreś z rzędu zamówienie, i jak do tej pory wszystko w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Dziś o godz. 9:51 załomotano do moich drzwi..W paczuszce wszystko to co zamówiłem. Może to Wy - ci którzy mieli problemy z tym sklepem - specjalnie stwarzacie jakieś trudności :rotfl: :devil: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wandb Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Wydaje się, że zaczęli się przejmować tymi niepochlebnymi opiniami. W sklepie widziałem nowego pracownika i nawet dostałem maila z pytaniem czy zamówienie jest jeszcze aktualne (wprost z ich strony: Data Zamówienia: środa, 06 kwiecień 2011 !!!). Zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam zamawiałem w tym sklepie kilka razy , każde zamówienie zawierało kilka pozycji(elektronika, akcesoria do budowy ) za każdym razem dostawa kurierem następnego dnia od zamówienia bez tel sprawdzania dostępności 100% zgodności dostawy z zamówieniem oczywiście rozumiem że pomyłki się zdarzają nie mylą się ci co nic nie robią ale określenia typu "Ten sklep to było bagno, jest i pewnie już tak zostanie" to delikatnie mówiąc przegięcie ..... Ja też prowadzę działalność usługi i sprzedaż w br. motoryzacyjnej i wiem że każdy błąd i pomyłkę idzie wyjaśnić ... Poczytaj proszę dokładnie ten wątek a potem mów o przegięciach, dobrze? Oczywiście że pomyłki się zdarzają ale trzeba umieć rozróżnić pomyłkę od jawnego lania na klienta a trzy takie pomyłki z rzędu to już nie przypadek. A jak już to nie jest olewka, to sytuacja ta może świadczyć jedynie o totalnym bałaganie panującym w tym sklepie oraz o tym, ze kompletnie nie panują nad tym co robią i czyli krótko mówiąc bagno. A, że się akurat Tobie udało bez przeszkód kupić to tylko się cieszyć należy i zapewniam Cię, ze jak tam się nic nie zmieni to to szczęście jest tylko do czasu. Może to Wy - ci którzy mieli problemy z tym sklepem - specjalnie stwarzacie jakieś trudności :rotfl: :devil: ... Uwierz, mi zależy tylko na bezproblemowych zakupach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A, że się akurat Tobie udało bez przeszkód kupić to tylko się cieszyć Skoro masz takie problemy i Tobie się nie udałoooo..... to może zacznij robić zakupy w takich sklepach gdzie są koszyki na kółkach :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Skoro masz takie problemy i Tobie się nie udałoooo.....to może zacznij robić zakupy w takich sklepach gdzie są koszyki na kółkach :twisted: Takie żałosne teksty to zachowaj dla siebie. Jak byś człowieku zadał sobie trud i poczytał od początku ten wątek (a po tych tekstach wnioskuję, że nie przeczytałeś lub masz problem z czytaniem ze zrozumieniem) to byś głupot nie wypisywał, tak jak to ja bym był tutaj jedynym niezadowolonym. Wątek wisi od ponad trzech lat i widać wyraźnie w nim ilu jest niezadowolonych. Ze wszystkich opinii o sklepach, procent niezadowolonych jest tu największy. Jest chyba jakaś tego przyczyna. Troszkę za dużo tych pomyłek im się trafia. Jak widać nie tylko ja jestem ich ofiarą. Pierwszy zakup tu zrobiłem z 5 lat temu i byłem bardzo zadowolony jak towar dotarł w mniej niż 24h. Następne 2 też. W kolejnych zaczynały się już pewne problemy. Jak było dalej to sobie poczytaj parę stron wstecz. Wątek jest po to by wyrażać opinie, zarówno dobre jak i złe by sobie to do serca wzięli. Jak spotka mnie z ich strony coś pozytywnego (w co wątpię, bo raczej już nie będzie do tego okazji) to nie omieszkam o tym tutaj napisać. Ostatnio pojawiło się kilka pozytywnych opinii i jest to pocieszające, jednak wtorkowy przypadek kolegi znów kładzie cień na te osiągnięcia. Przez te trzy lata niewiele się zmieniło. Mimo iż w tym sklepie zostawiłem kilka tysięcy, moja opinia o tym sklepie na chwilę obecną, czy Ci się podoba czy nie, jest skrajnie zła i nic Tobie do tego. Może się kiedyś zmieni. Proszę więc raz jeszcze daruj sobie kolego maciej1977 te prymitywne zaczepki bo już dalej nie będę na nie reagować a Ty trafisz do ignorowanych. Załodze modele.sklep.pl życzę od tego posta samych pozytywnych opinii i radzę byście te złe potraktowali poważnie. W końcu to dla naszego wspólnego dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Nie martw się Olek, trzeba przywyknąć że w tym kraju z buractwem można spotkać się wszędzie i na każdym kroku :wink: A robiąc zakupy w modele sklep trzeba po prostu wkalkulować ryzyko w zakupy i albo się na nie godzić albo kupować gdzieś indziej Ja ich tam lubię, dopóki nie dadzą kolejnej plamy i człowiek nie dostanie wnerwu.... Pozdrawiam serdecznie ekipę modele sklep, wszystkich modelarzy i buraków trolujących na forum :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Towar zamówiony wczoraj przed południem odebrałem dziś przed 10:00. Przynajmniej jesli chodzi o szybkośc realizacji to sklep znajduje sie w ścisłej czołówce :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja od wakacji tam zamawiałem bodajże 4 razy, zawsze przychodziło w 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrytypos Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja kupuje u nich od 3 lat nigdy nie miałem z nimi problemu paczka zawsze jest następnego dnia i towar cały i zdrowy więc nie wiem skąd takie opinie.Obsługa jest też miła zawsze dostaje odpowiedzi na maile więc według mnie jest to dobry sklep z dużym asortymentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie będę się rozpisywał , oto historia mojego zamówienia : 10/07/2011 Przyjęte 11/07/2011 Oczekujące na potw. przelewu 11/07/2011 W trakcie realizacji 13/07/2011 Oczekujące na dostawę czekamy na listewki 2x10. - ( w tym dniu poinformowano mnie telefonicznie , że wszystko jest tylko nie ma listewek.Zgodziłem się poczekać 14 dni na listewki by nie robić dwóch przesyłek ) 26/07/2011 Oczekujące na dostawę dolozyc sprzeglo jumbo 3mm-1x. 30/08/2011 Oczekujące na dostawę Proszę o kontakt telefoniczny w sprawie zamówienia.Pozdrawiam - (w czasie rozmowy telefonicznej ,nagle wyszło że nie ma : żywicy,orczyków , Foxa i sprzęgła. Przysłano mi co mieli ). 31/08/2011 Oczekujące na dostawę Doslac na nasz koszt-1 x Great Planes - Żywica Epoxy 6 min (256 g),3 x Orczyk Steru Jumbo 5 mm dwuramienny,1 x MULTIPLEX - FOX.Reszte juz wyslane. Do dziś nic nie doszło z drugiej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja u nich nie kupuje. Kiedyś po telefonicznym upewnieniu się, ze dostanę konkretny kołpak zamówiłem go. Po paru dniach dostaje info, że kołpaków nie ma. Czekamy na dostawe. Po 2 tygodniach nie dojechały czekam dalej, po kolejnych 2 tygodniach dzwonie i dowiaduję się, że w międzyczasie były, pytam czemu nie dostałem - brak odpowiedzi. Czekamy dalej. Po jakiś półtora miesiąca czekania zrezygnowałem. Kołpaki na stronie cały czas były jako dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No to się ciesz, że Ci krzywego nie wcisnęli, bo ich stać na dużo lepsze numery... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Kiedyś robili mi reklamację serwa Futaby S3150 przez rok . Od tego czasu nie kupuję wysyłką nic w tym sklepie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie przesadzajcie. Kazdemu zdarzaja sie potkniecia. I smiem twierdzic ze modele.sklep.pl wypada najlepiej na tle innych sklepow modelarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.