Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, Jestem początkującym modelarzem i niedawno podjąłem sie tota-0. Prosiłbym o pomoc w dobraniu odbiornika i nadajnika (ok. 6 kanałów) do kwoty 400zl. Znalazłem Aparature 5k - DX5e DSM X Spektrum Air AR600 Mode 2 Tutaj link: http://www.modelmotor.pl/aparatura-5k-dx5e-dsm-x-spektrum-air-ar600-mode-2.html Czy to dobry pomysł? Mam regulator: dynam25a Silnik: tower pro 2408-21t Czy to by działało? Czy ta aparatura ma duży zasięg? Serdecznie pozdrawiam kuba99
MZWBPiotr Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Moim zdaniem to aparatury spektrum dx5/dx6 nie opłaca się kupować. Bardziej rozwojową aparaturą jest Turnigy 9x, gdzie mozesz bez problemu zmieniac modul nadawczy, soft itd. Poza tym odbiorniki do tgy9x kosztuja 40zl a spektrumowe (6kan) ok 150zl
przemo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, Jestem początkującym modelarzem i niedawno podjąłem sie tota-0. (...) to może zacznij od działu "Od czego zacząć??" ... jak widzisz większość w tym dziale to relacje z budowy a nie pytania pod tytułem co mam kupić ? Jednym słowem zacznij przeglądać a co najważniejsze czytać to forum to wtedy się dowiesz gdzie założyć taki temat ... obecnie to zaczynasz zaśmiecać ten dział ... troszeczkę pokory i będzie dobrze
Francka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 A jaki ma zasięg? To nie jest pytanie , dobre aparatury maja zasięg w kilometrach , a wtedy już modelu nie widać wiec po co ci wiedzieć jaki zasięg?
Rometowiec007 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Polecam aparature Turnigy 9x. Ja kupiłem swoją na allegro za 320zł. Nie kosztuje dużo a starczy na długo.
Rekomendowane odpowiedzi