okruszek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zawsze mnie dziwiło to co ludzie potrafią zrobić z zielonego czegoś ;] A tu proszę EXTRA 300 ale nie tak zwykła. Jak zobaczyłem to szczęka opadła. Sami oceńcie. Link do budowy: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1663122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wykonane pięknie! Za to po starcie czar pryska. Nie lata toto tylko się unosi. Na ich forum doczytałem : " take of weight ended up at 4600g" - ahhaaaaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak na lot testowy wcale nie było tak źle. Model świetnie zrobiony. Przypuszczam, że wraz z coraz większa dostępnością materiałów kompozytowych i pomysłowością budowniczych, modele balsowe będą już niebawem budowane wyłącznie przez najbardziej zagorzałych ortodoksów Póki co, warto śledzić rozwój i takich pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Andrzej bez przesady. Obejrzyj sobie B25 na kanale RCScaleAirplanes na yt. Wyobrażasz sobie coś takiego z depronu? Pokryć taki model depro to żaden problem. ale wyobraź sobie całą konstrukcję planktonową. Od drgań silników to kulki w styropianie by się rozsypały. Co do Extry to popieram eksperymenty:) Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Moc silnika nie powala jak na taki model, ale i tak zrobić taki model i mieć w swojej stajni to już coś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przepraszam Panowie, ale czym się tak podniecacie, bo szczerze nie rozumiem. Bo z depronu? Bo duży? Bo ładny? Widziałem ładniejsze modele z depronu, równie duże i ładniejsze na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi