Tomek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No to super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ostatnie zdjęcia przed startem... Niebo dziś było takie, że przy ogólnie dostępnym sprzęcie i tak nic by z tego nie było. Stalowo - ołowiane. Na jego tle Wilk czasami zupełnie się tracił. Ale się postaram ! Bo model tego wart ! "...a w tym cały jest ambaras - żeby dwoje chciało na raz" - znane ,stare, przestarzałe (?) - ale ciągle aktualne ! - Jurek Powiększyłem te zdjęcia - On wcale tak koszmarnie nie wygląda ! Słowo Harcerza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ale fajno! Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tak wyje Jurkowy Wilk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Tomaszu - DZIĘKI SERDECZNE !!! Konstruktorem jest Marek Rokowski. Ja te puzzle tylko poskładałem do kupy i ulotniłem. Cała chwała należy się Markowi !!! Mojego udziału jest w tym modelu z 10 % ? Dobra, niech będzie 20 % (lotki ?) - ale to wszystko !! Ja się tylko starałem za bardzo nie spieprzyć Jego wizji. Razem wyszło CYMES ! Przynajmniej w moim odczuciu i w mojej skali wartości. Duże buzi !! Jakiś filmik na pewno będzie ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Poprawiłem opis w tyłówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Ja też gratuluje oblotu i zadowolenia z właściwości lotnych modelu ,najlepsza to jest ta adrenalinka przy starcie w czasie pierwszego oblotu.budowniczy zadowolony i o to chodzi w tym hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A tak wygląda latający Wilk... http://youtu.be/pDZZVBVv77w W napisach wstępnych pojawia się nazwa "samolot DZIK"... nie wiem jak to wymyśliłem ale film składałem w nocy i byłem już po jednym piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wygląda, że bardzo fajnie lata. Przydałby się film o troszkę lepszej jakości. Tak czy owak - gratulacje. Model bardzo ładny i oryginalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dzięki serdeczne Mateuszu ! Masz rację Bartku ! Zwłaszcza, że model tego warty. Świetna robota Marka !!! Niestety, niczego lepszego niż Mobius Mateusza nie mamy w zasięgu... Będzie musiało wystarczyć. Jeśli się uda zrobić jakościowy lepszy filmik z pewnością tu trafi. Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jeśli to Mobius, to ktoś, lub coś spaprało robotę po drodze.... Nagranie jest gorsze niż z obecnych telefonów, a sama kamera( Mobius) jest OK. Model jak widać ma potencjał, i to cieszy Tylko ten "luźny" pakiet...(był czymś zabezpieczony przed "podróżowaniem"? bo wyglądało, że nie). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie podróżuje ! Zapewniam Cię ! Chociaż z filmiku można odnieść takie wrażenie. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Gdzieś na początku tego wątku napisałem, że PZL 38 Wilk nie miał oznaczenia P=Puławski. Jurek prosił mnie na PW o uzasadnienie, ale zapomniałem. (Pewnie to już mój wiek zawinił) Niedawno przeglądając swoje wiadomości znalazłem tę korespondencję i wysłałem Jerzemu tabelkę samolotów PZL. Uzgodniliśmy żeby wstawić ją w wątku bo może przydać się wszystkim budującym PZL'e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi