samolocik Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam Kolegów, obserwując co się dzieje w tematach dotyczacych budowy modeli byłoby dobrze aby autor teamatu mógł samodzielnie usuwać posty nie dotyczące budowy modelu lub nic nie wnoszące do tematu lub miał możliwość przesuwania takich postów do nowego dzialu forum nazwanego np. "śmietnik". Pytanie do moderatorów czy jest taka możliwość? Usprawniłoby to pracę moderatorów. Zakładam, że takie prawo uzyskiwałby autor prosząc moderator a nie z definicji - wtedy byłoby łatwiej zapanować nad tym moderatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pytanie bardziej do admina. Nie obawiasz się, że wtedy watek byłby monologiem? Nie każdy daje sobie radę z krytyką. Mówię o takiej konstruktywnej krytyce, nie o krytykanctwie. Na rcgroups jedynie wątki pisane w swoim blogu można moderować samemu. Być może takie coś i u nas zdało by egzamin. Blog lub jeden dział w którym była by taka możliwość. Ale tak po całości? Słabo to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Pomysł Piotra pachnie cenzurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zawsze jest przycisk "zgłoś". Moderujemy wówczas bez skrupułów. Kiedyś po prośbie jednego z użytkowników moderowałem jego wątek. Usuwałem posty nic nie wnoszące. Dym był i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Też uważam, że przycisk zgłoś wystarcza w takich sytuacjach. Jeśli osoby ostro dyskutują to moderator jako osoba nie związana emocjonalnie z tematem, może bezstronnie ocenić czy sie panowie nie zagalopowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Używajmy , zgłoś ' nie usuwajmy sami innych postów, nawet jak odbiegamy od tematu następuje wymiana myśli. jak ktoś chce mieć merytoryczny wątek może to zaznaczyć na początku i w trakcie dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 no dobra, przekonaliście mnie. W razie czego będę zgłaszał choc an szczescie w moich kilku tematach nie bylo takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Akurat w relacjach z budowy powinno być dopuszczone bez żadnych sankcji pisanie postu pod postem. Mnie i nikomu na moim akurat forum zupełnie to nie przeszkadza a jak widzimy że jest nowy post to oznacza że konstruktor zrobił postępy w pracach. Z moderacją swoich tematów to nie jest prosta sprawa z technicznego punktu widzenia- przynajmniej jest tak w phpbb3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Akurat w relacjach z budowy powinno być dopuszczone bez żadnych sankcji pisanie postu pod postem. Mnie i nikomu na moim akurat forum zupełnie to nie przeszkadza a jak widzimy że jest nowy post to oznacza że konstruktor zrobił postępy w pracach. Przecież można. Tylko jak szybko piszesz post pod postem to automat skleja w jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi