Mozart Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam, byłem chyba we wszystkich sklepach w moim mieście, gdzie potencjalnie powinien być do kupienia depron 3mm i nic nie kupiłem... :/ Szukałem tematów na forach z tym pytaniem, ale są prawie same stare.... Więc gdzie Panowie modelarze obecnie zaopatrujecie się w depron - proszę o sprawdzone miejsca może linki a nie przewidywania typu "zaytaj w castoramie itp..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Castorama. Nazywa się "podkład pod panele" Typowym przykładem depronu są piankowe tacki do żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 No właśnie powiedzieli mi tam, że dawno już nie mają 3mm-etrowych, jedynie izofloor 6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To masz słabo zaopatrzoną Castoramę. U mnie jest duży wybór. Niebieski 2mm bez rowków, zielony 3mm z rowkami, szary 4mm bez rowków i zielony 6 mm z rowkami. Szukaj też w Komforcie, sklepach z panelami podłogowymi. Pytaj o Izofloor, Arbitron. Biały nierowkowany można kupić w sklepach modelarskich, np http://www.modele.sklep.pl/pl/Katalog/Szukaj/?search=product&string=depron&search_top=&iamspam=imnotspam Tam kupowałem ostatnio, mają różne grubości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 3mm były niedawno w paczkach od szczytu 10x20cm, Po 10m2 w paczce nacinane i łamane. Obustronnie gładkie. Używałem zgodnie z przeznaczeniem, więc nie ważyłem, ale chyba z tych cięższych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja kupuje w sklepie z panelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_RC Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dziś w Castoramie kupiłem 2 arkusze szarego podkładu 5mm, prawie bez rowków, kosztowały 5 zł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Drogo. U mnie paczka Cezara kosztuje 12zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi