Grzesiek Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Panowie odpowiedzcie co jest grane ze nie ma nigdzie nitrometanu (chodzi mi o 5L opakowanie)robie sobie sam paliwo i mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 http://allegro.pl/nitrometan-99-99-4-0-l-i4968192459.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 nie znam tej firmy zawsze korzystałem z modeltechnicsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Hi, Witamy w EU....... Zgodnie z najnowszym prawem obrót chemią niebezpieczną ( czyli wybuchową) jest regulowany. Nitro się zalicza do takich artykułów niestety. Ponoć można z tego zrobić bombę, tzn, jak ktoś czyli terrorysta z Alkaidy chce to i tak zrobi co chce a zwykły modelarz jest w plecy... Prawo wdrożone od 01.01.2015, na Allegro usuwają aukcje z takimi artykułami. ( eter, nitro itp.) Gdzieniegdzie jeszcze można trafić nitro. Paliwo to zasadniczo możesz tylko gotowe sobie kupić.... Za niedługo zniknie zewsząd Sprobuj na biochemia.com.pl, pewnie jeszcze inne adresy www też jeszcze maja jakies resztki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ktoś pisał, że podobno nie ma problemu z zakupem na firmę. Jest to o tyle prawdopodobne, że np. ostatnio robiąc zakupy w hurtowni motoryzacyjnej i prosząc o jakiś dobry i niedrogi płyn do spryskiwaczy pani mnie zapytała czy na użytej własny czy do dalszej odsprzedaży. Gdy powiedziałem, że na własny to dała mi jakiś zawierający metanol i prawdopodobnie z tego powodu niedopuszczony do sprzedaży dla zwykłego konsumenta. Nawet na fakturze była informacja, że płyn nie jest przeznaczony do dalszej odsprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Grzesiu, jak dobrze pogadasz z wujkiem Andrzejkiem to nitro będziesz miał . Obecność w Miłocinie obowiązkowa A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Normalnie ta UE juz mnie wku......... wszystko zakazuja a uprawy GMO są cacy frajerzy.Przepraszam ale nie wytrzymałem.Chore Bede Andrzejku w Miłocinie Razem z Jurkiem.O i Ryśkiem B narazie mam 30 L paliwa ale tak na zapas chciałem.Narazie nie ma cisnienia ,ale dobrze ze wiem jak by co i od kogo pogadamy Andrzej na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witaj, tu jest: http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=7946 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 czytałes pytanie?? taka ilosc mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witaj, ale jesteś uprzejmy... Subiektywnie uważam, że jak coś jest zakazane, czy za chwilę zniknie z rynku to się nie wybrzydza. To kup sobie 5 szt. 1L dla mnie to dalej 5L nitrometanu a chyba docelowo o to ci chodzi a nie o plastikową bańkę 5L - puste masz na stacji benzynowej lub w markecie budowlanym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 kolego o cene chodzi nie o banke według twoich obliczen przepłace 150 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A już się bałem... że o bańkę. Żartuję - domyślam się, że o cenę. Nie znam cen, więc nie przywiązywałem do tego wagi. No ale i tak wg. informacji wyżej znalazłeś dojście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 to albo przepłacisz i masz albo wogóle nie masz! -proste? czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi