Grzesiek Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 kup jakies paliwo 30% nitra i zmieszaj z tym co masz i po problemie
symon5 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 heniek cox powinien dobrze chodzić i na zwykłym paliwie
paweln7 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 heniek cox powinien dobrze chodzić i na zwykłym paliwie Prawda to ,latam na Arctiglow 5% nitro i moje COX-y nie narzekają
Hezak Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Takie paliwo posiadam, wiec dlatego szukam dodatków do niego .
Grzesiek Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Jak się bardzo upiera o więcej nitro to już pisałem wcześniej. Kup paliwo np.model technic 30% heli i zmieszać w równych proporcjach z tym co masz, w ten sposób uzyskasz 20% myślę że więcej Ci nie potrzeba nitrometanu w paliwie
BartekSz Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Czyli co, chcecie powiedziec ze juz nigdy nitrometanu nie kupimy, w polskim sklepie?
qba Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Czyli co, chcecie powiedziec ze juz nigdy nitrometanu nie kupimy, w polskim sklepie? Póki co niestety tak.
Zycior Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 W takim razie skąd biorą go producenci "gotowych" paliw?
qba Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Ponieważ handel między firmami nie jest zakazany, jedynie sprzedaż detaliczna.
Zycior Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Tak więc czy znacie firmę, która ma dostęp do nitro?
BartekSz Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Jeżeli ktoś wie to poprosze o PW. Dodatkowo czy jest jakiś dodatek równoważny nitrometanowi?
qba Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 https://gimmik.pl/Nitrometan_999-_50L,o,17184.html - zakup tylko dla firm
AndrzejC Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Pięknie. Tylko ta cena! POWALA. Nikt nie zużywa więcej paliwa od FSRowców. Kiedyś myślałem ,że jak sam sobie zrobię paliwo, to raz, będzie taniej, dwa, wiem co mam w paliwie. Aż jednego razu dostałem paliwo do testowania wykonane przez firmę, wg mojego zamówienia (ilość oleju, nitro) itp... Przetestowałem i od tego czasu przestałem sam robić moje paliwa. NIE JESTEM W STANIE zrobić takiego paliwa jak robią to w wytwórni. Oczywiście w renomowanej. Od czasu kiedy tych paliw używam, skończyły się problemy z silnikami, motory są czyściutkie, i co najważniejsze łódki zaczęły szybciej pływać. Nie jest to żadna reklama, tylko stwierdzenie faktu. przy naszych olbrzymich przerobach cena paliwa fabrycznego jest niższa od tego, które mieszałem sam. Wynegocjowaliśmy Mnie osobiście czysty nitometan już nie interesuje, choć mam jeszcze duży zapas na wypadek, kiedy braknie mi przypadkiem paliwka z fabryki. Myślę,że nawet ceny detaliczne paliw dostępnych na rynku, przy małych przerobach nie są aż tak powalające, a dobre paliwo na pewno silnikom nie zaszkodzi. I nie opłaca się robić paliwa samodzielnie. A.C.
Rekomendowane odpowiedzi