idfx Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Po prostu brak słów .. http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,17937284,Pilot_szybowca_ladowal_awaryjnie__szukal_pomocy__Okradli.html#BoxLokKrajLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Co za zakliniona hołota !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Brak słów... Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jak nie ma za co żyć to człowiek kombinuje Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Taaaa ... nic tylko się cieszyć, że go nie pobili i szybowca nie zabrali bo nie mieli czym latać .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jak nie ma za co żyć to człowiek kombinuje Przemku, czyli jak Ci się pogorszy sytuacja życiowa, to mam się zacząć Ciebie obawiać? Andrzej (endriu RC), zmień to słowo w swoim poście. Dzięki swojej przenikliwości, mimo "y", domyśliłem się co chciałeś napisać. Trzymajmy jakiś poziom. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jak nie ma za co żyć to człowiek kombinuje To prosta droga do kapowania,donosicielstwa,kopania dołków itd. Chyba jednak nie przesadzam zbytnio. Życie potwierdziło moje obserwacje... Kombinuje nie kradnie. Mija się z prawdą , nie kłamie. Wszystko jest względne. Oj chłopie ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Szkoda że spadła tam latająca bomba, było by paru oszołomów mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Przemku, czyli jak Ci się pogorszy sytuacja życiowa, to mam się zacząć Ciebie obawiać? Andrzej (endriu RC), zmień to słowo w swoim poście. Dzięki swojej przenikliwości, mimo "y", domyśliłem się co chciałeś napisać. Trzymajmy jakiś poziom. Już wszystko poprawione i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,17979176,Zatrzymano_mezczyzne__ktory_okradl_szybowiec_po_awaryjnym.html?pelna=tak#BoxLokKrajLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Tiaa, a teraz się okaże, że sprzęt sprzedał pieniądze przepił, nie ma z czego oddać, jest jedynym żywicielem rodziny i ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu (przecież nie ukradł bo znalazł na polu - a jak się okaże, że to jego pole to po prostu pobrał sobie opłatę lotniskową w naturze) więc zaraz puszczą go wolno... To dopiero jest nasza Polska rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Wcale bym się nie zdziwił .... ważne, że coś się ruszyło a nie umorzyli bo to czy tamto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Rzeczy odzyskali bo złodziej ukrył je niedaleko w polu, a zegarek który ukradł miał na ręce podczas zatrzymania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 No to teraz wypłacić mu parę batów na goły tyłek i po temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi