rafał .k Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jak w temacie ciekaw jestem jakie macie opinie o swoich oddziałach TVP ? Bo ja swego czasu kiedy organizowaliśmy MISTRZOSTWA POLSKI MODELI PŁYWAJĄCYCH W BOBROWNIKACH próbowałem bez skutku skłonić telewizje, a właściwie odział Katowicki do relacji z tych zawodów. Jakież było moje zdziwienie kiedy to jakiś redaktor z działu sportowego na moją prośbę odpowiedział " że nie wydaje mu się żeby to było aż tak ważne to całe modelarstwo żeby je pokazywać komukolwiek ,a już na pewno nie w w naszej poważnej telewizji "!Ja mu no przecież to modelarstwo to klucz do inżynierii itp.że uczymy budowy i to nie tylko dla zabawy ! Nic to nie dało ! Na nic moje tłumaczenie jak twardy łeb ma adwersarz . Pragnę tylko powiedzieć że pani która łączyła moją rozmowę miała więcej zrozumienia niż ten .....jak takiego nazwać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Co roku robimy akcję lepienia bałwanów dla dzieci 20 km od Lublina, co roku jest telewizja, raz nawet byłem w teleexpressie. Wychodzi na to że wszystko zależy na jakiego człowieka trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Gdybyś powiedział, że na zawodach modelarskich zdarzył się wypadek to z pewnością zaraz by przyjechali... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Albo że Duda będzie pływał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 prędzej bym uwierzył, że będzie pływał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ... w luksusie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Co roku robimy akcję lepienia bałwanów dla dzieci 20 km od Lublina, co roku jest telewizja, raz nawet byłem w teleexpressie. Wychodzi na to że wszystko zależy na jakiego człowieka trafisz. No właśnie na jakiego trafisz ! A powinno chyba być coś w statucie tvp że maja się tym czy owym zajmować ,i nie powinno być to czyjeś widzimisię .Ja trafiłem na człowieka chyba tak ograniczonego że zwykły leń to przy nim robotny jak mrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dla mnie telewizja i jej program nieodmiennie kojarzy mi się z poniższym zdjęciem. (Nie ma znaczenia jaka/która to jest stacja) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Naprawdę coś w tym jest, osobiście telewizji nie oglądam w ogóle gdyż jest to dla mnie strata czasu, nigdy też nie zabiegałem o to aby stanąć po drugiej stronie szkiełka, choć kilka razy mimo to mnie dopadli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mnie nie rozchodzi się żeby błysnąć w szkiełku, ale oto że płaci się abonament ! a tam tylko jakieś seriale nikomu nie potrzebne .I przydał by się jakiś panel hobbystyczny .Ta trójka jest nie potrzebna nikomu! oczywiście z wyjątkiem tam pracujących .A z drugiej strony po co komu wyższe wykształcenie jak z niego nie korzysta? I taka miła pani co rozmowy łączy nadaje się bardziej na stanowisko osoby z którą rozmawiałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Telewizja np tvn pokazuje tylko to co się w mediach dobrze sprzedaje czyli. Kibole bandyci margines spoleczny stadionowy znowu zrobił bitwę w lesie. Przepraszam bardzo, co roku na święta, dzień dziecka, wakacje, kibice robia akcje szlachetna paczka dla domów dziecka i zbieraja pieniądze na domy dziecka itp. Ale tego w mediach juz nie pokażą. Włącz myślenie wyłącz telewizje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja TV nie oglądam od ok. 2 lat. Jest mi dobrze. Odczuwalnie spadł u mnie poziom frustracji rzeczami, na które mam niewielki wpływ. Gdyby nie żona, telewizor (na którego wybór poświeciłem ponad 2 tygodnie intensywnej pracy przed kompem) poleciałby do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A ja oglądam. Wcześniej używam narzędzia nazywanego "program telewizyjny" i wybieram co mnie interesuje z oferty ogólnodostępnego DVB-T, często z pomocą nagrywarki. Można znaleźć 4-5 h programów i filmów tygodniowo które warto obejrzeć z żoną lub dzieciakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja się ograniczam do Discovery, National Geographic itp. Nic poza tym bo odmozdza i wieje propaganda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Discovery? To mają tam coś jeszcze oprócz powtórek? Ale może się coś zmieniło, ponieważ już dawno nie miałem do czynienia ze stacjami innymi do tych ''naziemnych'' właśnie z tego powodu... A ile mam więcej czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Byłem wielkim miłośnikiem Discovery, NG i podobnych, ale wypaliły tą miłość powtórki, coraz większa miałkość tematyki przy jednoczesnej narracji jak z dramatu psychologicznego, absurdalna ilość reklam, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ale zwróccie uwagę że bardzo duża liczba ludzi w różnym wieku nie ma żadnych zainteresowań, pomysłów, chęci rozwoju więc telewizja wypełnia im pustkę intelektualną i zapełnia nadwyżkę wolnego czasu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na Discovery itp. są czasem i takie programy, których powtórki też nie nudzą .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Tak, mam telewizor :-) telewizję jednak mam tylko angielską (polskiej nie mam zamiaru instalować). Angielska jest takim samym zbiorem kloaki jak i polska, więc nie oglądam. Programy Discovery i National Geographic niestety są słabe czasem sięgam po serie BBC z Davidem Attenborough lub coś z kanału Planete. Telewizor służy głównie do oglądania dobrych filmów, a tych ostatnio mało. Siłą rzeczy zostają książki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 ... i forum ;-) nigdzie nie znajdziesz lepszej telenoweli i 2000 odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi