Michał K. Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Parę zdjęć z wczorajszego nie do końca udanego pikniku: Udało się nawet uchwycić lądowanie spitka, niestety standardowy obiektyw sony nie ma dobrego przybliżenia: I serce w wykonaniu Turkish Stars ( jak dla mnie najlepsza część całego pikniku) Szkoda tylko, że warbirdy wczoraj nie poleciały Może ma ktoś zdjęcia z dziś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 A dlaczego nieudany? Bo miałem się wybrać ale lecę już na air show radom więc nie ma co przesadzać, pieniądze z powietrza się nie biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Może ma ktoś zdjęcia z dziś A, mam. Bardzo szybkie maszyny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A dlaczego nieudany? Pokazy były uzależnione od ruchu samolotów pasażerskich. Ze względu na złą pogodę samoloty z Berlina i Gdańska lądowały w Poznaniu... przez co połowa maszyn, które miały być zaprezentowane, nie oderwała się nawet od pasa w tym to co na co przyjechałem: Mustang, Spitfire, Coirsair, Jak-3 i Texan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tak było w sobotę, w niedzielę już było lepiej. Również liczyłem na pokaz warbirdów, załapałem się jednak na rozruch Corsaira. Byłem tylko w sobotę. Ale wszystko rekompensował pokaz Turkish Stars i pokaz MBB Bo-105, tak, że ja oceniam jednak na plus. W sobotę po południu to tak często lądowały i startowały pasażery, że zrobił sie prawdziwy horror. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 I największy model z napędem gumowym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Podobny stan mnie ogarniał kiedy po dwugodzinnej przerwie na minutę przed wznowieniem pokazów schodziły kolejne wieloryby do lądowania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak dla mnie pokaz Turkish Stars był wart tej ceny No ale obiecano więcej.. może innym razem. Teraz zapowiada się dwu-dniowy wyjazd do Radomia. Tam już nie powinno być problemów z wielorybkami co 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Obejrzyjcie to. 1:08 Udało się nawet wspólne zdjęcie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Udało się nawet wspólne zdjęcie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Turkyie uakbar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Udało się nawet wspólne zdjęcie zrobić. Nie chwaląc się mi, jako wolontariuszowi też udało się zrobić wspólne zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi