endriuRC Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Już jutro oblot mojego CAP'a 232 od World Models (Model został zakupiony od użytkownika Marcin O w wersji elektrycznej.) Silnik ASP 10ccm żarowy serwa hitec standard waga (ok 3kg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 fajny czekam na filmik z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Takie pytanie jak w modleu spalinowym przy podchodzeniu do lądowania zminimalizować predkosc ? bo extrą mnie za bardzo nie chciło hamować xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Andrzeju a gdzie ten oblot się odbędzie, czyżby w Kętach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 W goczalkowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Takie pytanie jak w modleu spalinowym przy podchodzeniu do lądowania zminimalizować predkosc ? bo extrą mnie za bardzo nie chciło hamować xd Witaj. Ja w swoim Sbach-u 342 1500mm musiałem się nauczyć podchodzić do lądowania z prędkością, bo są modele które nie lubią wolno podchodzić do lądowania ;] Przekonałem się jak się przesiadłem z FunFly-a na Sbach-a i za bardzo wytraciłem prędkość na około 2 metrach nad ziemią i model sobie spadł jak kamień ;/ a więc musisz model wyczuć. P.S. Widzę ciąłeś dziurę na grzałkę, jutro pokaże ci fajny paten do grzania świec, jak zrobię zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Witaj. Ja w swoim Sbach-u 342 1500mm musiałem się nauczyć podchodzić do lądowania z prędkością, bo są modele które nie lubią wolno podchodzić do lądowania ;] Przekonałem się jak się przesiadłem z FunFly-a na Sbach-a i za bardzo wytraciłem prędkość na około 2 metrach nad ziemią i model sobie spadł jak kamień ;/ a więc musisz model wyczuć. P.S. Widzę ciąłeś dziurę na grzałkę, jutro pokaże ci fajny paten do grzania świec, jak zrobię zdjęcie. Trawke zapewne będzie skoszona takze tego, polece wyzej i zobacze co model wykonuje na malej predkosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Pal maszynę i w powietrze ;] Zrób kółko i podchodź do lądowania, i odlot z powrotem w górę. Wyczuj maszynę ;] żeby lądowanie było udane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Pal maszynę i w powietrze ;] Zrób kółko i podchodź do lądowania, i odlot z powrotem w górę. Wyczuj maszynę ;] żeby lądowanie było udane. Jutro panie bedzie filmik hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 To się pochwal ;] Ja za każdym razem jak oblatuję nowy nabytek, to jakieś dziwne mrowienie w nogach dostaje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filo1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Chyba większość tak ma To się pochwal ;] Ja za każdym razem jak oblatuję nowy nabytek, to jakieś dziwne mrowienie w nogach dostaje ;] Chłopaki, nie wiem jak w takich modelach ale nie można klap zrobić? Albo chociaż zmiksować lotki (jeżeli nie są na Y) na klapolotki? na pewno można byłoby wolniej podejść, a zawsze SK jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Jako użytkownik tego modelu napiszę krótko, nos lekko pochylony w dół , gaz zdjęty , i nie przeszkadzć mu w lądowaniu i sam siądzie. Endriu bez paniki kontrolny lot , kilka kręgów, sprawdź sobie jaką ma prędkość przeciągnięcia i dopiero podchodź do lądowania. Dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Oki pogoda troszke wietrzna ale jak na taką wage modelu dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Endriu ja nim z elektrycznym napędem latałem nie w takim wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 No słuchaj Marcina bo nawet prawdę pisze . Model latał znakomicie w wersji elektro,fajnie kręcił acro chociaż do lądowania chyba wolny nie był . Marcin na pikniku w Bojszowach wygrał nim puchar wiec model ma dobre referencje . A ja niestety byłem dopiero trzeci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Cud miód malinka pieknie lata pięknie ląduje film niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Co to znaczy niebawem !! Dawaj link do filmu zanim forum znowu padnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jak narazie focisza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillo Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 nie moge pliku mp4 przegrac na YT ;;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi