idfx Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 ?? Upload, wybierasz z dysku i idzie ... tam nie trzeba konwertować przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 ?? Upload, wybierasz z dysku i idzie ... tam nie trzeba konwertować przecież. za 1h bedzie film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 :) super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Cieszy mnie że Ci model siadł i podoba Ci się jak lata . Dbaj o niego bo tak jak Rafał pisze ma dobre referencje i niech Ci służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Film z dzisiaj niebawem z oblotu (małe problemy) OBLOT https://www.youtube.com/watch?v=xqDth7-ADFMI pi I piękna focisza przed startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie wiem czy tylko mi , ale film OBLOT nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Lądowanie trochę twarde ale naprawdę fajnie lata :-) Świetny model do nauki akrobacji. Chciałem kiedyś takiego kupić ale ostatecznie wziąłem Extre 330 z tej samej firmy. Miło było Cię wczoraj poznać :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Lądowanie trochę twarde ale naprawdę fajnie lata :-) Świetny model do nauki akrobacji. Chciałem kiedyś takiego kupić ale ostatecznie wziąłem Extre 330 z tej samej firmy. Miło było Cię wczoraj poznać :-) aaa to ty kurcze no popatrz nie przypomnaiłem sobie hehe musimy razem polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Rozrusznik doszedł więc mam cały komplet akcesorii do odpalenia silnika Wyregulowałem sobie silnik dzisiaj wieczorkiem fimik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekecaj Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No proszę, niedawno oblatywałeś E-Howk-a ode mnie, a tu proszę Cap i to spalinowy , tak trzymaj , powodzenia w kręceniu fikołków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 A jak sie fajnie capem lata kręcić fikołków jeszcze nie kręciłem ale jak pojade polatac teraz to zaczne coś kręci , w końcu to akrobat a nie wycieczkowiec. Ehawk juz ma nowego wlasciciela czas na jakiegos 3m szybola tutaj filmik po dzisiejszej regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Unieruchom model kiedy uruchamiasz silnik, szczególnie jeśli ma tak wysokie niskie obroty. Przegoń oglądaczy z linii bocznej od płaszczyzny śmigła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 .. i nie machaj rękoma na lini bocznej śmigła. Kucnij przed modelem i pal rozrusznikiem bo co prawda nie widać w kadrze, ale wydaje mi się, że nachylasz się twarzą nad śmigłem. Zaprzyj jeden z płatów np. skrzynką lub czymś innym jeśli nie masz (mimo, że ktoś Ci trzyma za statecznik nogami) odpalaj przed śmigłem i szerokim łukiem zajdź od tyłu by odłączyć grzanie świecy. Aparaturę "usadow" tak byś nie musiał jej szybko szukać i zdjąć obroty lub wyłączyć szybko silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dziękuje bardzo za rady dostosowuję się od tej pory... Mamie mówiłem stań za modelem lub przed i stanęła tak jak widać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Andrzej .. ! Nikt nie mówi, że coś skopałeś i zazdroszczę Ci tych chwil bo wiem jakie to są emocje Z mojej strony jedynie dałem wskazówki bezpieczeństwa na przyszłość bo też pierwszy raz biegałem bez opamiętania przed śmigłem a potem mi je ktoś przekazał. Dobrze Ci idzie i tak trzymaj, ale nie popadnij w rutynę bo szkoda palców czy ręki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Rozumiem Kacprze trzymasz mnie w wierze ze dobrze mi idzie i za to ukłony dla ciebie, jak przestanie wiać znowu polece i nakręce film z wyregulowanym silnikiem lecz już w powietrzu, kółeczka mi przyszły 75mm gumowe wraz z rozrusznikiem zamocowalem je i fajnie hasał po pasie jestem wręcz szczęśliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 To zrób kilka "oblotów" i niech Cię nie kuszą pętle, beczki itd. To nie elektryk i zgasnąć może. Kręć ósemki przed Sobą. Jak się nalatasz to zacznij cudować byle wyżej a jak już będziesz miał pewność, że się nic złego nie dzieje to się baw i nad samą łąką Będzie dobrze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 jak leciałem przed wczoraj to zrobilem 2 beczki i tyle muszę si e wlatać troszke ale już kusi na akrobacje ale to na wyższym połozeniu modelu od ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Obejrzałem, i spostrzeżenia miałem identyczne jak Koledzy. Andrzej, a czy Ty sam nie stoisz w płaszczyźnie śmigła;) I faktycznie, odważnie idziesz do przodu ze spaliniakami. Fajnie. Ja się jeszcze czaję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi