endriuRC Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Do windows movie maker mi nie chce wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jaki format? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Poczytaj to. Może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 https://video.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hvideo-xtf1/v/t43.1792-2/11780940_699211523544427_815883492_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MjM1NH0%3D&rl=1500&vabr=822&oh=c8dbb18d860e326f72a0547765ccc6b8&oe=55E9DE07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wydaje się, że jest lepiej. Przydał się link, czy jakoś inaczej rozwiązałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wstawiłem na facebooka i dałem kopiuj adres URL. Ale dziękuję za pomoc EDIT jest i film w dobrej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Mówiąc krótko serwo sie na lotce zjarało lub zacięło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Łączę się w bólu. Chociaż niejeden by powiedział, że da się to odbudować... Będziesz próbował? Jakie miałeś serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 A było tak pięknie . Głowa do góry,nie takie bryki się tłukło... Zapalony z Ciebie modelarz to coś znowu wynajdziesz i w powietrze . Szkoda tylko że na Kęty nie będzie z czym przyjechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jutro miał dla niego przyjsc nowy kolega jakim jest Spcewalker pojawi sie ale znowu będe miał tylko jeden model... Mama już mnie "przeklina"... Tłumnik wyrwało musze kupić do ASP10ccm tłumik. Nie ma szans odbudować model rozwalony praktycznie kompletnie już został pogrzebany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 a film !!?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie mam żadnego filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 szkoda bo musiało być widowiskowe Żartuję oczywiście z tym filmem. Szkoda modelu tym bardziej, że dopiero się w niego wlatywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jakie to były serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 HITEC standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ah ten hitec ... coraz gorsza jakość tych serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ah ten hitec ... coraz gorsza jakość tych serw Noo... probowałem na kazdej pozycji leciec miałem plan na plecach lądować ale tez dupa obkrecał sie jak skazówka z zegara bez opamiętania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 miałes po jednej sztuce na lotke ? ja uratowałęm model z jedną lotką wychyloną 40 stopni w góre (tez sie serwo zjarało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tak ale nie robilem akrobacji dzis nim nie zdązyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi