drzek123 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Wiatajcie Tak jak kolega kojani ofiarował mi swoją aparaturę chwilę temu - http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29781-aparaura-za-free/?pid=394674&do=findComment&comment=394674, tak i ja chciałbym kogoś wesprzec, przekazjuąc ją dalej. Aparatura jest w pełni sprawna, nieużywana za dużo (w moich rękach), ale nauczyła mnie podstwa latania . Jest to Futaba Attack4 (FP-T4NBL) działająca w paśmie 27MHz, oczywiście przekazuję także 3 odbiorniki do niej. Szukam porady, komu mógłbym podesłać aparaturę. Może ktoś ma kogoś na oku, wie że bardzo mu się przyda. Najgorsze będzie oczywiście wybranie z pośród ofert tak, aby ta aparatura komuś posłuzyła, a nie przeleżała bezczynnie na półce. Myślę, że pomożecie. Pozdrawiam.
young Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Miło to słyszeć szczególnie że kiedyś obstawiałem kolegę
drzek123 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 To będzie trudniejsze niż myślałem
Donaro Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Czyżby nie było już chętnych? Nie wierze. Jak zaczynałem kilka lat temu ta taka aparatura na start byłaby czymś... Dziś już nikt nie chce taniej zacząć? Jak ten świat się zmienia.
robertus Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Jak wszyscy piszą, że np takie aparatury z pudełka RTF to tylko na śmietnik się nadają bo nie maja kompów miksów i innych bajerów to taka niestety jest świadomość w narodzie. 1
PK999 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Naprawde nie ma chetnych? To ja wezme! Chocby przez ciekawosc jak jest z tym lataniem w niby zasmieconym pasmie.
Donaro Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Naprawde nie ma chetnych? To ja wezme! Chocby przez ciekawosc jak jest z tym lataniem w niby zasmieconym pasmie. Znam takiego pana Marka co to do dziś lata na 27MHz i zawsze jak z nim rozmawiam to powtarza że nie zawsze starsze znaczy gorsze i że jemu już dużo nie zostało i nie będzie się przesiadał na 2,4. I lata Nie wie co to internet i forum. Sam dłubie i sam składa jak rozbije. Człowiek starej daty. Więc można; ]
PK999 Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Tak tez mi sie wydaje sam latalem rok na 35, pozniej na 40. Nie mialem nigdy problemow a latalem na wieksze odleglosci niz teraz.
endriuRC Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Mogę przyjąć i oddać na modelarnie dla młodych uczących się + dodać zdjęcie oddania aparatury.
Mikolaj.waw Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Jak nikt nie chce to ja moge wziąc , bedzie do holownika ( dla brata) Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka
drzek123 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 Oooo wypowiedź endriuRC bardzo mnie zaciekawiła W modelarni pewnie nigdy nie ma za dużo, więc jeśli nie ma żadnych sprzeciwów i innych "ciekawszych" ofert to aparatura powędruje własnie tam 1
drzek123 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Opublikowano 14 Września 2015 Ok, jak nikt nic nigdzie, to wszystko się zgadza endriuRC proszę o dane do wysyłki na priv. Postaram się wysłać w tym tygodniu
kojani Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Popieram miło było przeczytać, że aparatura jeszcze dycha, niech dalej służy młodym. Pozdrawiam Kojani
endriuRC Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Doszedł do mnie nadajnik, czeka ma "młodziutkie" ręce. 1
Rekomendowane odpowiedzi