Skocz do zawartości

Aparatura za darmoche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatajcie :D

Tak jak kolega kojani ofiarował mi swoją aparaturę chwilę temu :P - http://pfmrc.eu/index.php?/topic/29781-aparaura-za-free/?pid=394674&do=findComment&comment=394674, tak i ja chciałbym kogoś wesprzec, przekazjuąc ją dalej. Aparatura jest w pełni sprawna, nieużywana za dużo (w moich rękach), ale nauczyła mnie podstwa latania :D. Jest to Futaba Attack4 (FP-T4NBL) działająca w paśmie 27MHz, oczywiście przekazuję także 3 odbiorniki do niej.

Szukam porady, komu mógłbym podesłać aparaturę. Może ktoś ma kogoś na oku, wie że bardzo mu się przyda. Najgorsze będzie oczywiście wybranie z pośród ofert tak, aby ta aparatura komuś posłuzyła, a nie przeleżała bezczynnie na półce. Myślę, że pomożecie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czyżby nie było już chętnych? Nie wierze. Jak zaczynałem kilka lat temu ta taka aparatura na start byłaby czymś... Dziś już nikt nie chce taniej zacząć? Jak ten świat się zmienia. 

Opublikowano

Jak wszyscy piszą, że np takie aparatury z pudełka RTF to tylko na śmietnik się nadają bo nie maja kompów miksów i innych bajerów to taka niestety jest świadomość w narodzie.

• Lubię to 1
Opublikowano

Naprawde nie ma chetnych? To ja wezme! Chocby przez ciekawosc jak jest z tym lataniem w niby zasmieconym pasmie.

Znam takiego pana Marka co to do dziś lata na 27MHz i zawsze jak z nim rozmawiam to powtarza że nie zawsze starsze znaczy gorsze i że jemu już dużo nie zostało i nie będzie się przesiadał na 2,4. I lata :P Nie wie co to internet i forum. Sam dłubie i sam składa jak rozbije. Człowiek starej daty. Więc można; ]

Opublikowano

Oooo wypowiedź endriuRC bardzo mnie zaciekawiła :D W modelarni pewnie nigdy nie ma za dużo, więc jeśli nie ma żadnych sprzeciwów i innych "ciekawszych" ofert to aparatura powędruje własnie tam :D

• Lubię to 1
Opublikowano

Ok, jak nikt nic nigdzie, to wszystko się zgadza :D endriuRC proszę o dane do wysyłki na priv. Postaram się  wysłać w tym tygodniu :P

Opublikowano

Popieram miło było przeczytać, że aparatura jeszcze dycha, niech dalej służy młodym.

Pozdrawiam

Kojani

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.