302_Osh Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Super! Wspaniały model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Już mnie nikt nie przekona co do wieży żeby jej nie robić. Wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Wieża spełnia swoje zadanie , jak zresztą widać na filmie, ale niestety zeszpeciła w straszny sposób tak pięknego Birda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Gratuluje oblotu i wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Wieża spełnia swoje zadanie , jak zresztą widać na filmie, ale niestety zeszpeciła w straszny sposób tak pięknego Birda Jaki straszny? Według mnie nie ma nawet tematu bo to każdego z osobna sprawa czy się podoba czy nie. Tak zapytam, nie głupio wam że tyle poświęciliście czasu na przekonywanie mnie że to nie poleci a jednak poleciało i spełnia zadanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwuu Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak w wieku 14 lat robisz takie ładne modele to strach pomyśleć co będziesz tworzył za 5 lat... Bardzo ładny model a sam silnik na wieży nadaje mu swoistego charakteru. Kiedyś Andrzej Grabowski skwitował swoją urodę tak: "Lepiej być niebanalnie brzydkim, niż banalnie ładnym". Coś w tym jest Jak skończysz Sukhoi to wrzuć jakiś filmik z oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Olek dla idei pociagnoles to do końca. Sukces musiał być bo był silnik i skrzydło z dużą powierzchnia. Ale sama wieża, jak to zrobiłeś... Pamiętaj, ładne modele lepiej latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 . Ale sama wieża, jak to zrobiłeś... Pamiętaj, ładne modele lepiej latają Gratulacje z oblotu szybowca z wieżą z pancernika a tak na poważnie to chyba się śpieszyłeś i taką prowizorką popsułeś linię tego motoszybowca.ale to zawsze można poprawić w następnym modelu.Prawda? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jaki straszny? Według mnie nie ma nawet tematu bo to każdego z osobna sprawa czy się podoba czy nie. No własnie ja tylko za siebie pisałem , może innym się podoba ten kawał metalu do mnie nie przemawia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Jak w wieku 14 lat robisz takie ładne modele to strach pomyśleć co będziesz tworzył za 5 lat... Bardzo ładny model a sam silnik na wieży nadaje mu swoistego charakteru. Kiedyś Andrzej Grabowski skwitował swoją urodę tak: "Lepiej być niebanalnie brzydkim, niż banalnie ładnym". Coś w tym jest Jak skończysz Sukhoi to wrzuć jakiś filmik z oblotu. noo, strach się bać co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dwa loty pykłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubR Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 No bardzo ładny ten modelik. Gratuluję udanych lotów. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi