Andrzej68IX Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Kolego Chuck Yeager jak można się z Toba skontaktować? Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Pojawił się nowy silnik w stajni Saito http://www.saito-mfg.com/radial-files/fg73r5/fg73r5.html Tym razem jest to pięciocylindrowa gwiazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Cena jeśli do brze przeliczyłem to ponad 2000 euro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Jeszcze parę setek i można by kupić Mokiego???? lub w tej samej cenie UMS 7 99cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Cześć. Ja może z innej skali, ale zapytam, czy ktoś ma doświadczenia z FG 19 r3. Mam nową sztukę i nie chciałbym zrobić czegoś nie tak od samego początku. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Cos mi swita , ze byly dyskusje o przegrzewajacym sie cylindrze ( ale moze bladze ) .... Pogrzeb glebiej , bo na 100% o nim bylo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 A ja zapytam o FG-61TS , ma nowy, na co zwrócić uwagę, rozumiem, że docieranie podobnie jak R3? Jakie oleje stosujecie do paliwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 7 godzin temu, kulfon250 napisał: na co zwrócić uwagę Ja tam bym nie stawal w lini tloka z zadnej strony . To jest kawal boxera i potrafi wyprowadzic silny cios ? Gratulacje ; piekna sztuka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon250 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 4 godziny temu, jarek996 napisał: Ja tam bym nie stawal w lini tloka z zadnej strony . To jest kawal boxera i potrafi wyprowadzic silny cios ? Gratulacje ; piekna sztuka ! Dzięki, dawno nikt mi tak profesjonalnie nie doradził A że piękna to prawda, połączy się z CubCrafters XCub 116" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi