Henio Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Krzysztof udostępnię model za odpowiednią opłatą,a nie są to tanie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Heniu przemyślę sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Krzysiu, zanim dostaniesz sterownicę w łapki, przeprowadzimy egzamin z teorii lotu, obsługi, aerodynamiki itp. Masz niemal dwa tygodnie na przypomnienie :D :D :D tym oto modelem polatasz, oczywiście jak zdasz wszystkie egzaminy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A przyuczenie zrobicie? Chętnie poznalbyn coś nowego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Krzysiu, zanim dostaniesz sterownicę w łapki, przeprowadzimy egzamin z teorii lotu, obsługi, aerodynamiki itp. Masz niemal dwa tygodnie na przypomnienie :D :D :D tym oto modelem polatasz, oczywiście jak zdasz wszystkie egzaminy. Jakie gustowne doważenie na końcówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 ta jak odleci to już śliwka pod okiem murowana. ;0 Krzysiek proponuje przypominanie sobie latanie na uwięzi zacząć od wizyty na wirówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Awiatik Sosno Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A przyuczenie zrobicie? Chętnie poznalbyn coś nowego;) A i owszem, przyuczymy. Jakie gustowne doważenie na końcówce Ale skuteczne Tomek, spoko, wklejone i nie ma takiej opcji aby odleciało. A dla pewności poprawimy tak aby nie było widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 I tu się zaczyna klimat Wilczych .... ja już trenuje do egzaminu na razie wydawanie opłaty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja chciałbym serdecznie podziękować Piotrkowi i Łukaszowi oraz innym Kolegom organizującym Piknik za to, że podjęli się po raz kolejny tak trudnego zadania. Jesteście wielcy! Zrobię wszystko, żeby być. Nawet, jakbym miał przywieźć tylko Fun Cuba. Do zobaczenia! Na podziękowania jeszcze za wcześnie ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podziękowania są za Wasze chęci i trud i należą się jak najbardziej na każdym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podziękowania są za Wasze chęci i trud i należą się jak najbardziej na każdym etapie. NO TO NIE POZOSTAJE NIC TYLKO NIE ZAWIEŚĆ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 NO TO NIE POZOSTAJE NIC TYLKO NIE ZAWIEŚĆ☺ No ja zrobię wszystko co w mojej mocy, żeby dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 I na tace proboszczowi coby nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Szanowni Goście PIKNIKU MODELARSKIEGO! Niezmiernie się cieszę mogąc przekazać Wam informację, iż naszą imprezę zaszczyci swoja obecnością postać niezwykła, niesamowicie ciekawa! Panie i Panowie! W czasie XIII –go OGÓLNOPOLSKIEGO PIKNIKU MODELARSKIEGO będziemy gościli pilota oblatywacza – pana Henryka Bronowickiego. Pan Henryk swoje barwne i NIEZWYKLE ciekawe przeżycia spisał w biografii. Oto ona: http://www.altair.com.pl/books/preview?book_id=6 Niewiele w życiu czytałem książek równie ciekawych! Autentycznie! Polecam wam ją! Myślę, że pan Henryk oczaruje nas wszystkich swoimi opowieściami snutymi przy ognisku a chętnym napisze dedykację. Niestety prawdopodobnie nie będzie możliwości nabycia książki na miejscu ale od czego jest Internet... Któż nie jest ciekaw kulisów prób w locie np. „Irydy”? ZAPRASZAM SERDECZNIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam Horn3t po obejrzeniu filmiku jadę do was na całe 3 dni aby Marcin nie rozwalił kolejnego modelu :-) pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Film jest super ale żaden nie odda klimatu i ilości atrakcji. Może komuś się uda nagrać galę nocną? ???? Zastanawiałem się czy w ramach pamiątek piknikowych zamówić plakietki, breloki a może naklejki. Nie mogłem się zdecydować. .. będzie wszystko ☺. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Racja film nie oddaje tego czegoś co trudno opisać - warto przeżyć to samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Pindral Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dobrych wiadomości ciąg dalszy. Uczestnicy będą mogli skorzystać z prysznica w bardzo ładnym miejscu - agroturystyce WILCZE LASKI 6. Kierunek na Szczecinek ok 4 minuty jazdy z imprezy. Odpłatność - co łaska. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Krzysiu, dziesiąty, to pierwszy, na którym byłem... Henio wygrał roczną prenumeratę "Modelarza" - nie otrzymał ani jednego numeru . Piotrek dostał wtedy model Wicherka Wielebny Krzysztof z Piły wręczał,,, PS Ponieważ po raz pierwszy od sześciu lat postanowiłem zadbać o swoje autko, czyli rozgrzebane i diabli wiedzą kiedy koniec, więc przyjedziemy w sobotę rano we trzech: Henio, Paweł i ja. Pawła samochodem Czyli luuuuuz W razie potrzeby mogę Pawła zmienić. Henio ma uprawnienia tylko na T-54... Tęskno mi za Waszymi pyszczychami, a to jeszcze tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pięknie z Bydgoszczy stałych bywalców będzie 4 też się już nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi