robertus Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Widzieliście "Fulcrum drivers 22BLT" Mirosława Gawrońskiego? Wspaniały prawda? Zobaczcie zatem wariację z mojego podwórka, czyli ze świata modelarstwa RC. Podobieństwo, oczywiście jest jak najbardziej zamierzone 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Błąd jakowyś widać:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikolaj.waw Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dobre , przyjemnie się to oglądało. Wysłane z mojego MS4501 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Zaje...iste. Kiedyś nad pasem Migi też takie lowpasiki robiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Fajne, mogłeś jeszcze z fpv wrzucić jakaś migawke z OSD to by było ze niby z kokpitu ;-) Coś ala : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jakbym miał to bym wrzucił. Wszystkie materiały są moje. NIe podkradam cudzych filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 No tak, ale tak mi się z oryginału skojarzyło ze tam fajne te ujęcia z kokpitu były i tu by fpv pasowało. Fajny ten początek szczególnie i te ujęcia z mobius a na skrzydłach i kadlubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zawsze to może być pomysł na część 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Gratuluję fajnie to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Robert !! Coś mi tu nie pasuje Czy 1:20 i 2:07 to nie to samo miejsce ? Najpierw jest asfalt a potem zaorana gleba ?? Jeżeli to jest tam, gdzie razem "lataliśmy" (bo to Ty latałeś pilnując bym Ci nie rozbił modeli) i już jest asfalt to aż się prosi o spalinę !! Może skończ tego drewniaka i poczuj co to jest latanie w brudzie, smrodzie i hałasie, ale jak przyjemnym Filmik oczywiście super !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 To jest to samo miejsce. Też tak myślałem, ale od czasu jak zrobili asfalt to zrobił się z tej drogi deptak na spacery jazdę na rolkach itp. Zrobiło się tłoczno i mało komfortowe latanie się zrobiło. Dodatkowo budują się już domy i to są ostatnie chwile mojego latania w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Napracowałeś się i wyszło fajnie. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magilla Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Co tu dużo mówić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi