Marcin.O Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Lenistwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Nowy sezon będzie no sami wiecie jaki, twój model Marcin to chyba jeden z najbardziej ciekawych jakie będą pod względem dymu i kolorystyki. No i jakby nie było 3 sukhoie już będą jak nic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Prace przy Su już prawie na finiszu , tłumnik , zapłon i reszta dupereli poskładane. Maska przykręcona i powycinana , pozostało założyć kill switch , drugi zbiornik i linki pull pula ale to w sobte bo Rafcio dostarczy mi brakujące tajle . Wyposażenie montowałem tak jak mi posowało i jakoś wyglądało jakie było moje zdziwienie , po złożeniu modelu w całość . Sprawdzam SC model lekko ciężkawy na ogon , dołożyłem mój pakiet 3000 do zapłonu i dymu i SC wyszedł idealnie 195 mm od natarcia , tak jak instrukcja przewiduje . Jak pogoda dopisze za tydzień , to w sobote oblatamy maszynę . Kilka fotek jak wyglada całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Daj znać byku jak pojedziesz maszynę przewietrzyć, w końcu muszę ci gadać co masz robić w lufcie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jutro dowożę Marcinowi brakujące detale i nie ma zmiłuj się,ciśniemy Go żeby w tym roku model oderwał się od lotniska . Poza ogólnym całokształtem, bardzo podoba mi się pełny dostęp do komory silnika. Odpada upierdliwe czasem ściąganie kołpaka,śmigła ,maski żeby cokolwiek pomajstrować choćby poregulować silnik . Nie wiem czy dobrze robimy, że jutro opijamy model zanim poleci . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Rafał sprzęt się chłodzi , wiecie że mi mowić nie trzeba dwa razy . Żeby tylko pogoda była za tydzień ..... Rafał rozwiazanie zarąbiste , ale założyć maskę z pittsem masakra co innego jak by był kanister na ale . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jak masz taką "dziurę" do silnika to maskę przecież zakładasz i ściągasz od święta .Nie becz . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Nie beczce hahah , ja już nie mam zamiaru jej ściągać no chyba że silnik bym zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Prace nad Su dobiegły końca wszystko na swoim miejscu , pull pull zrobiony , zbiornik wypakowany na swoje miejsce SC tak jak fabryka przykazała . Pozostało odpalić motor i oblatać Su , hmmmm siedząc dziś z Rafałem i Jaskiem Wędrowniczkiem doszliśmy do porozumienia że nastąpi to w najbliższy weekend jak tylko pogoda pozwoli Su z ekipą Thx Rafał za dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Piękny tylko czekać na lot ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Kto piękny ? Ja ,Marcin czy model . No może Marcin modele składać umie ale zamieszczać foty to się musi naumieć ! . Albo zaczniesz umieszczać je w poziomie albo opuszczam ten wątek . Model wygląda na żywo znakomicie.Fajnie rozmieszczone wyposażenie,czysto ,lekko,przemyślanie. Coś czuję to to będzie fajnie latać ! Marcin również dzięki za wieczorek.Było wybornie . Mam luki w pamięci .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Wedle życzenia fotka obrócona i fotki jak to wygląda w środku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pozostało odpalić motor i oblatać Su , hmmmm siedząc dziś z Rafałem i Jaskiem Wędrowniczkiem doszliśmy do porozumienia że nastąpi to w najbliższy weekend jak tylko pogoda pozwoli Marcin, to daj znać tam ..1h wcześniej, jak będziecie się wybierać. Chętnie podjadę na lotnisko zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ok dam Ci cynk jak bede wyjeżdzał na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek46 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witaj Marcin mam dwa pytania Pierwsze to jaką pompę dałeś do dymu ? No i kolejne czy Wy jesteście tacy mali czy model taki ogromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pompa do dymu Miracle , Ty też miałeś taką . Dysza do dymu Mp Jet ale średnicy nie pamietam i między dyszą a pompką zaworek jedno kierunkowy. A czy my jesteśmy tacy mali nie nie to model taki duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek46 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Gdzie kupiłeś duszę bo mam z tym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tu http://www.nataair.sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek46 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdanilowicz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Krzyś tak wygląda zbiornik o którym Ci dziś mówiłem image.jpeg image.jpeg A dziś tylko serwo i orczyk przykręciłem do steru wysokiści image.jpeg Witam! czy w Polsce jest gdzieś ten zbiornik dostępny? pozdrawiam Włodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi