Marcin.O Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie wiem , ja jeden kupiłem na Słowacji tutaj www.nataair.sk a drugi na sdshobby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam! czy w Polsce jest gdzieś ten zbiornik dostępny? pozdrawiam Włodek Na początku stycznia będę zamawiał tutaj : http://www.aliexpress.com/item/260ml-360ml-500ml-1000ml-fuel-tank-COMBO-cnc-cap-rc-aircraft-rc-airplane-gasoline-fuel/32335470693.html Z przesyłką cena za jedną sztukę to około 70pln. Jeżeli jesteś zainteresowany proponuję zgadać się już prywatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak pisał Jacek ,proszę dogadać się na PW,telefonicznie ,poprzez e-mail w sprawie wspólnego zakupu zbiorników . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Witam! czy w Polsce jest gdzieś ten zbiornik dostępny? pozdrawiam Włodek Witam, wiem trochę po czasie ale może komuś się przyda, takie zbiorniki znalazłem w Polsce po długich poszukiwaniach i do tego w fajnej cenie http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=11_46_514&products_id=18906 A co do modelu to bajka, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja zamawiałem ostatnio tutaj: http://www.marvio-rc.pl/zbiornik-paliwa-benzyna-0-5l-kuza,3,52,5391 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 jesteśćie tak leniwi czy lubicie kase wyrzucać w błoto butelka od pepsi 05l i trzy końcówki 10zł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomizer Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 0,50zł za butelkę 0,5l to jeszcze zrozumie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Po kinie w Koszalinie zostały nam dwa za...... zbiorniki dla Ciebie . Podaj adres wysyłkę masz za free Pozdrowienia z Zaj...... Wczasów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Dobre :-D właściwy komentarz B-) B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 WIDZIAŁEM TEN PATENT WIELOKROTNIE I TO W TAKICH MODELACH PO KILKA TYSIECY EURO TAK ŻE NIE ROZUMIEM O CO CHODZI CZYŻBY PRZEROST AMBICJI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 WIDZIAŁEM TEN PATENT WIELOKROTNIE I TO W TAKICH MODELACH PO KILKA TYSIECY EURO TAK ŻE NIE ROZUMIEM O CO CHODZI CZYŻBY PRZEROST AMBICJI Może chodzi o to, że temat zbiornika był poruszany ze 2 miesiące temu, albo lepiej, a Ty wyskakujesz jak Filip z konopi i mówisz, że ktoś jest leniwy bo sobie kupił zbiornik do modelu. Jak go stać to kupuje zbiornik za 70zł bo mu się taki podoba, a jak nie to wsadza butelkę po mineralnej i też będzie latał Także proponuję, żeby każdy pilnował swojej dupy,a nie komentował kto jak ma model zrobiony i wszyscy będą zdrowsi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal3013 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Każdy wkłada do modelu to na co ma ochotę, najważniejsze by było to bezpieczne i spełniało swoją funkcję. Więc mącenie komuś we wątku o zbiornik ,,kupny,, nie ma najmniejszego sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi