Shock Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Rafał!!! Spróbuj tylko we dwóch lub trzech polatać szybko na mniejszym zboczu!!! Nie wiem dlaczego ta złośliwość? Nie pamiętam ile kupiłem nówek ale od pewnego czasu kupuję przelatane F/B ostatnim był Stinger. Uważasz że szpanuję że to wyższa półka? Kupiłem bo wiem jak lata i daje radość!!! A czy ktoś kupi z Mawi lub innej firmy to co w tym problematycznego? Jeżeli będzie zadowolony i szczęśliwy to dobrze. Każdy z nas powinien taki być. Maciek ,żadna złośliwość -ot stwierdzenie powszechnie panującego zniechęcania do Mavi.. . I tak naprawdę, nie rozumiem początku Twojego posta -jakie zbocze? jaki Stinger ?,jakie szpanowanie ? Chyba nie zrozumieliśmy się do końca.... Za to obiema ręcami popieram ostatnie 3 Twoje zdania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ze szpanem to ja chyba ja wcześniej pojechałem, (formuła 1 na maluchu) bo czasami na piknikach i innych zlotach widzę lekko przeterminowanych lataczy z wątpliwymi zdolnościami latania ale za to modelem wypasionym za co najmniej 3 000 PLN , i wtedy to jest wielki modelarz - po prostu życie Ten opis nie odnosi się do nikogo kogo znam z tego forum więc proszę się nie obrażać Ida święta trzeba się trochę rozweselić Piszcie dalej może jakieś nowe namiary się pojawią na coś taniego a ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 E tam, jeżeli chcą tyle wydać na model to czemu nie. Ja bym się skupił tylko na tym, czy latają bezpiecznie dla innych. A za jakie pieniądze to ich prywatna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Szpan to jest wtedy jak masz radio za 5000, a model za 500... Bywa tak i podobnie . Sam byłem kiedyś "sąsiadem" modelarza na pikniku który miał Futabę za 10 tyś . Extrę za drugie tyle i zerowe umiejętności do latania .Kolega oblatywał mu ten model... Dymarkus a Ty już jakiś typ modelu masz na oku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jak bym wygrał w Lotto to zasadniczo kupił bym dwa modele z tej rodziny do szybowania http://f3j.in.ua/en/supra-expert-family.html i dla szpanu jakiegoś wypasionego F3F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Modele z grupy F3J lub F5J prezentują przeciętne właściwości w porównaniu do Pike lub Explorera. Z koleji Snipe F3K we wprawnych rękch to "maszyna do zabijania" konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Pomarzyć można ale trzeba zajrzeć na konto w lustro i zejść na ziemię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 "Przepraszam, ale nie rozumiem, o czym piszesz ? Przeczytałem 3x i dupa..." - a74 To o produktach Ukraińskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Maciek ,żadna złośliwość -ot stwierdzenie powszechnie panującego zniechęcania do Mavi.. . I tak naprawdę, nie rozumiem początku Twojego posta -jakie zbocze? jaki Stinger ?,jakie szpanowanie ? Chyba nie zrozumieliśmy się do końca.... Za to obiema ręcami popieram ostatnie 3 Twoje zdania ! Rafał! To znaczy że nie rozumiesz swojego postu. Odniosłem się do twojej wypowiedzi, Pisz i czytaj ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Rafał! To znaczy że nie rozumiesz swojego postu. :wacko: Mogę po prostu tak się odnieść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zdania są podzielone, choć słyszałem ostano , że Vladimir z jakością podupadł nie mniej do szpanu takie modele jak znalazł ale zaraz trzeba i radio zmienić kurna drogie to hobby No dobra koniec tych głupot modeli jest wiele każdy znajdzie coś dla siebie i ważne, że są osoby które maja tą wrażliwość wyczucia różnicy miedzy kowadłem a błyskawicą ja niestety nie mam słoń na ucho mi nadepnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papuga Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Oj, kolego a74 coś jakby niegrzecznie. Czy latałeś Suprą lub masz oceny innych użytkowników latających na wymienionych wcześniej modelach. Nie kpij jak nie masz doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 sprawdż modele w firmie FVK Modell de ,latałem Graphitem 2 electra a teraz Dynamic electra ,dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Piszcie dalej może jakieś nowe namiary się pojawią na coś taniego a ciekawego Stive Situm z hameryki zrobił model Secret F3F. Celem Stiva było opracowanie dobrego aczkolwiek tańszego od konkurencji modelu. Ceny nie znam bo nie pytałem, ale model juz lata i kilka egzemplarzy jest juz u innych pilotów. Zawsze mozna cos kupic za oceanem. Tak z nudów Jak cos to moge pomoc w transporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymarkus Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bywa tak i podobnie . Sam byłem kiedyś "sąsiadem" modelarza na pikniku który miał Futabę za 10 tyś . Extrę za drugie tyle i zerowe umiejętności do latania .Kolega oblatywał mu ten model... Dymarkus a Ty już jakiś typ modelu masz na oku ? Ja jak na razie to skłaniam się w strone Vertigo, Staram się wyciągnąć informacje od Jurka ale coś ciężko idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jano ? Twój tekst z (godziny) 6.19 - albo wczoraj zjadłeś coś nieświeżego(?), może koperek włoski ? Umówiłeś się z kimś w połowie trasy i zaproponowałeś mu obiad ? Może nie pij kawy z mleczkiem na czczo ? Może nie włączaj tak szybko komputera ? Najpierw koperek. potem gospodarskie obowiązki..... a potem dopiero forum ? Święta idą a nasz najlepszy, forumowy Stańczyk ma problemy gastryczne ? Niedobrze w Państwie Duńskim..... Na adwentowe zobowiązania - trochę późno, ale skoro nasz Stańczyk czuje się zdominowany ( a może stąd te dolegliwości ?) to więcej nie będę się odzywał ! Pozwolisz Stańczyku, że w wolnych chwilach dokończę jeszcze model i relację z Bf-109 ? Wiem, że tam nie zaglądasz, ale może tych zdominowanych jest więcej ? ---------------------------------------- Wesołych Świąt !! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jano ? Twój tekst z (godziny) 6.19 - albo wczoraj zjadłeś coś nieświeżego(?), może koperek włoski ? Umówiłeś się z kimś w połowie trasy i zaproponowałeś mu obiad ? Może nie pij kawy z mleczkiem na czczo ? Może nie włączaj tak szybko komputera ? Najpierw koperek. potem gospodarskie obowiązki..... a potem dopiero forum ? Święta idą a nasz najlepszy, forumowy Stańczyk ma problemy gastryczne ? Niedobrze w Państwie Duńskim..... Na adwentowe zobowiązania - trochę późno, ale skoro nasz Stańczyk czuje się zdominowany ( a może stąd te dolegliwości ?) to więcej nie będę się odzywał ! Pozwolisz Stańczyku, że w wolnych chwilach dokończę jeszcze model i relację z Bf-109 ? Wiem, że tam nie zaglądasz, ale może tych zdominowanych jest więcej ? ---------------------------------------- Wesołych Świąt !! - Jurek Jurku ..krotką masz pamieć popatrz co pisałeś kilka lat wstecz lub mogę Ci zacytować . na mnie możesz pisać co Ci dusza zapragnie.. mnie nie rusza.. Wypada Tobie napisac dziekuję za uwagi i krytykę bierz przyklad ze mnie ...idą Świeta wiec zdrowych wesołych obiecałem sobie ,że bedę grzeczny..Bajkopisarzu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jano nasz ulubieniec jak sam napisał http://pfmrc.eu/index.php?/topic/58320-model-na-nowy-sezon/page-3&do=findComment&comment=598116 zna ploteczki. Tylko ploteczki, ktore traktuje jako swą wiedze. Ale jak to z ploteczkami jest, wpadnie lewym uchem, przeleci do prawego i jest duza szansa ze sie cos przekręci. No i potem Jano na forum pisze te ploteczki (przerobione przez uszy) jako swoje przemyślenia. I wychodzi jak wychodzi. A jak sie zapyta Janka o cos konkretnego to niestety dupa blada. Marusz - dzis odpisze. Wczoraj jeździłem po Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jurek takie życie jestem już stary.... ale spakowany naładowany na Lubstow. a może Jeziorsko . http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=10114&sty=m_menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Rusko znacznie lepsze dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi