Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostały mi 2 respekty   reszta  na słuzbie.   sprzedane  .. :D a jak  nie  bedzie wiatru...to co  smolic gorzałe   :huh:  Ale mi się dostanie  jak Jurek zobaczy... :wacko: wyłaczam kompa...

• Lubię to 2
Opublikowano

Na ostatnim zdjęciu widać leżące na blacie bagnety. Aż się boję pytać....  ;)

Rzeczywiście, BRZYDAL, aż zazdrość zżera. Dasz silnik?

Opublikowano

Na ostatnim zdjęciu widać leżące na blacie bagnety. Aż się boję pytać....  ;)

Rzeczywiście, BRZYDAL, aż zazdrość zżera. Dasz silnik?

Planowana jest turbina... ;)  

Opublikowano

Witam CIE!..chce tylko dodac , jestem w posidaniu tego modelu, W termice iprzy duzym wietrze chodzi jak blyskawica. Jestem z niego dumny, pa

• Lubię to 1
Opublikowano

Jaka turbina ?

PS Tylko go przy wyposażaniu nie spier..., a przy oblocie nie rozp...

Model z wyglądu ładny.

Będę sie pytał o wszystko Jurka..chyba pomoże szkoda ,że nie ma na forum Kamyczka..

Opublikowano

Zadnych uwag nie moze byc. Jeddyny problem jaki tu widze to waga!!!! Bedzie potrzebny dobry huraganik,ale bedzie dobra jazda. Powodzenia

Opublikowano

Tak ciezki,ale ma swoje przeznaczenie-szybka jazda i akrobacja-to nie termik. O kolorach lepiej nie dyskutowac bo kazdy ma swoje.A gdzie wyczytales ten wznios. To nie j-ka

Opublikowano

Przepiękny model  :) .

Aż szkoda ciachać czubek kadłuba na elektro ale ja nie miałbym innego wyjścia  ;)  .

Nic tylko zakładać turbinę elektro co najmniej 10 ci-łopatkową na górę.

Na Żarze w tym roku latał modelarz z podobnym modelem z Mawi bodaj Prismaray i jego loty to był szok.

Dźwięk turbiny miażdżył,prędkość w przelotach ponad 200 km/h,efekt totalny.

Tylko kłopot z startem-z ziemi

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.